Az ünnepen a legtöbbet hozhatod ki magadból - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 20.

2017.augusztus.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ünnepen a harmonikus Mars-Jupiter rezgéseknek köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki magadból, megismerve önmagadat: tehetségedet, kapcsolatteremtő képességedet, bátorságodat, jártasságaidat. Ne félj eltúlozni a pozitív dolgokat, motiválni a környezetedben élőket! A mai napon és a jövő hét elején beindított kezdeményezéseket és vállalkozásokat siker és áldás kíséri. Lendület, optimizmus és tetterő jellemzi ezt a konstellációt, amely különösen a hatósági és jogi problémák tisztázásának, a kockázatos, merész vállalkozásoknak, a testedzésnek és a sportolásnak kedvez. Mivel a pasik imádják a vagány csajokat, a párodnak is bebizonyíthatod, hogy nem vagy sem gátlásos, sem prűd!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha házasságra vágysz, olyan pasit kell keresned, akiért meg tudsz őrülni, de ha már készen állsz a nagy eseményre, igyekezz fizikailag is minél jobb formába lendülni.

Bika (04. 21-05. 20.) A kemény fizikai munkával járó lakásfelújítás vagy a sportolás segít levezetni feszültségedet, de egyszerűen lépj le, mielőtt még családi összetűzésre kerülne sor.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igen fejlett beszédkészséggel rendelkezel, és ha élni is tudsz ezzel az adottságoddal, remek, meggyőző erejű szónokká válsz, de csábítóként is szerencsés lehetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai nap a testedzésé, és ha megcsináltad az évszázad üzletét, akkor igazán megengedheted magadnak, hogy nagyvonalú ajándékokkal kedveskedj családodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Újságokban vagy a neten reklámozhatod magadat, a sportban és a szerelemben egyaránt kamatoztathatod alkotókedvedet, de az érzéki csábításnak se állj ellen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy élsz, mint egy rövidtávfutó, akinek célba kell érnie, rohansz egyik üzlettől a másikig, pedig ma még abban sem lehetsz biztos, hogy versenyben vagy-e még.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hát, őszintén szólva, az a pasi, akivel a barátaid hoznak össze, nem úgy néz ki, mintha szegény lenne, viselkedése is olyan, amilyen a főnökök emeletén szokásos.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai csillagállás dinamikus lökést adhat karriertörekvéseidnek, csak azt próbáld meg elkerülni, hogy túlzott igyekezetedben konkurenseid tyúkszemére lépj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Meglehetősen mozgalmas életednek köszönhetően igazán illusztris társaságot gyűjthetsz magad köré, és a férfi nemet illetően is új tapasztalatokat szerezhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kiderült, hogy kollégádat vagy üzletfeledet más sem érdekli, csak a sport és a szex, ne add oda magad neki, amíg meg nem győződtél róla, hogy tényleg szeret-e.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hogy más az érdeklődési körötök, az még nem lenne nagy baj, de legalább az alapvető értékek megítélésében kellene néhány közös pontot találni a pároddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Energiád a bevételek növelésére irányul, üzleti ügyeidben kedvezőre fordulnak a dolgok, és ha mázlid van, új munkát is kapsz, amely komoly javadalmazással jár.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője