Lehet, hogy olyan pasin akad meg a szemed, akin korábban esetleg keresztülnéztél - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 24.

2019.augusztus.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz és a Mars ma a Szűz jegyében kerül együttállásba: beleszerethetsz az orvosodba, a fodrászodba, szingliként viszont lehet, hogy állást kell változtatnod ahhoz, hogy a hozzád illő pasival találkozz. Lehet, hogy olyan pasin akad meg a szemed, akin korábban esetleg keresztülnéztél. De az sem kizárt, hogy a pároddal indítasz közös vállalkozást, ami különleges lehetőség mind a szakmai és pénzügyi siker számára. Egyesek számára viszont ugyanazzal a személlyel együtt élni és dolgozni olykor unalmas lehet, tekintet nélkül arra, hogy mennyire szeretik egymást.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy gyakorlatias természetű párod a bizalmasod szakmai és üzleti ügyeidben, s ha valamiért rosszra fordulnak a dolgok, első körben fordulj hozzá.

Bika (04. 21-05. 20.) Szakmai vagy kedvenc hobbiddal összefüggő kapcsolat bontakozik ki, de mindketten lassan élesztgetitek a szex parazsát, viszont megkapod a pasidtól a biztonságot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha együtt élsz a pároddal, ma nehezen alkalmazkodsz az igényeihez, de türelemmel megtalálható az egyensúly az ő komolysága és a te játékosságod között.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma árad belőled az érzékiség, mintha csak szerelemre teremtettek volna, számíthatsz egy olyan pasira is, akivel együtt dolgozol – túlórázik, hogy boldoggá tegyen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pénz olyan nagyúr, hogy befolyásolhatja párválasztásodat, egy jómódú megbízód révén nagyot kaszálhatsz, de a szerelmet ne téveszd össze az üzlettel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Volt már pasi az életedben, akit megkívántál, üzletfeled hevessége viszont meglephet, s mivel a szex terén nem ismer tabukat, mennyei orgazmusokat élsz át.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Titkos viszonyodból veszteséged származhat, és ha a párodnak fogalma sincs a romantikáról, csak a munkájával és az üzlettel törődik, tedd lapátra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sikerülhet őszinte és hűséges kedvesed vagy hitvesed kapcsolatai révén megszerezned egy állást, kettőtök találkozásából pedig még igazi álompár is lehet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kitűnően megállod a helyedet egy pasik által uralt szakmában, de ha együtt dolgozol egy olyan fickóval, aki állandóan játssza az eszét, ne bajlódj vele.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha külföldön vállalsz munkát, vagy éppen nyaralsz, végre egy jóravaló fickóval jössz össze, aki mindenben tökéletes és mindent megadhat neked, amire vágysz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szeretődből vagy egyik kollégádból jó könyvelő vagy adóügyi tanácsadó lehetne, rendbe tenné a könyvelésedet, de ki akar folyton kamatokat számolni?

Halak (02. 20-03. 20.) Egy üzleti ajánlatot ne utasíts el, s jóllehet kapcsolatod nem éppen az a bizonyos "szerelem első látásra" szituáció, de a pasid örömmel teszi rendbe a könyvelésedet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője