Ne vitatkozz, fejezd ki magad egyértelműen - Egymondatos horoszkóp: December 10.

2019.december.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold délutánig a Bika jegyében jár, jó érzéked van a pénzhez és a valódi értékekhez. Most érdemes beszerezni a karácsonyi ajándékokat, de a párod túlzott aktivitása ellentétben a te kényelemszereteteddel némi hanyatlást okozhat kapcsolatodban. A Merkúr már a Nyilas jegyébe lépett és december 29-ig ott is marad. Az esti órákban, amikor szembenállásba kerül az Ikrek-Holddal, hajlamos lehetsz több vasat tartani a tűzben, de az sem kizárt, hogy a párod vagy egyik rokonod lemondja az előre megtervezett programot. Ne vitatkozz, fejezd ki magad egyértelműen – a nyíltság nyíltságot vált ki, míg a mellébeszélés összetűzéshez vezethet.

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt jó vásárt csinálhatsz, de a nap második felében már ne higgy az ígéreteknek, ne forgácsold szét energiáidat, kapcsolataidban pedig ne legyél állhatatlan.

Bika (04. 21-05. 20.) Az anyagi javakból kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket, de mivel a statisztikákat sohasem kedvelted, kérj segítséget a kedvesedtől adógondod megoldásához.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Délelőtt vonulj vissza, elégedj meg a háttérmunkákkal, az esti órákban viszont nem kell elhamarkodott szóváltásba keveredned a pároddal vagy rokonaiddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Délelőtt shoppingolhatsz a barátnőddel, este viszont szánd rá magad egy beszélgetésre, amelyben tisztázod azokat a feladatokat, amelyek túlterhelést jelentenek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt érdemes olyan feladattal foglalkozni, ami kitartást igényel, de este könnyű zsákmánya lehetsz valakinek, aki sokat ígér, nagy falatot helyez kilátásba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szeretnél elutazni, és ha ezt anyagilag megteheted, vágj neki az útnak, de este maradj csendben, nem szabad mindig mindenbe beleszólnod, mindent kijavítanod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered és rokonaid csak pénzt akarnak tőled, este viszont meggyűlhet a bajod az emlékezeteddel, ezért egy kínos helyzetből próbáld magad kivonni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered mellett biztonságban érzed magad, de ha ész nélkül szórod a pénzt, és adósságaid vannak, segítséget, bizalmat, támogatást senkitől sem remélhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Töltsd új megbízások felkutatásával a délelőttöt, este viszont, miután türelmesen végighallgattad a pasid panaszait, nem szabad megoldásokkal bombáznod.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma különleges fogásokkal ingerelheted partnered ízlelőbimbóit, de este ne őt okold idegességedért - erős köhögés ellen pedig igyál mézzel ízesített kakukkfűteát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében elnyújtózhatsz egy karosszékben, este viszont tele vagy meglepetésekkel, csak ne hagyd magad elijeszteni a fiúd csípős megjegyzéseitől.

Halak (02. 20-03. 20.) Képtelen vagy betelni a szexszel, de a munkahelyi sérelmeket ne vidd haza, és akkor se sértődj meg, ha életed párja nem teljesíti valamely kívánságodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője