Ezeken a napokon könnyen kerülhetsz érzelmi, anyagi vagy szexuális függőségbe - Egymondatos horoszkóp: December 14.

2019.december.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Bak-Vénusz együttállásba kerül a Plútóval, működésbe lép az egyik legszenvedélyesebb asztrológiai konstelláció. És tudnod kell, hogy a pénz és a szex hatalom! Párkapcsolatodban fokozódik az igény az intimitásra, felejthetetlen szexuális élményben lehet részed, megszabadulhatsz szexuális gátlásaidtól, de hajlamos lehetsz a pénzeddel és a vagyonoddal azonosítani magad. A szex vagy a pénz birodalmában kiszolgáltatottá válhatsz a hatalommal szemben, a szerelmi és üzleti életben gyakoriak lehetnek a hatalmi játszmák. A hűtlenség, a féltékenység az érzelmi zsarolás vagy a bűntudatébresztés megmérgezhetik kapcsolataidat. A birtoklás, a párod vagy környezeted ellenőrzésének és irányításának vágya is csak bonyodalmat okozhat fontosabb kapcsolataidban. Ezeken a napokon könnyen kerülhetsz érzelmi, anyagi vagy szexuális függőségbe, a szexet pedig összekeverheted a szerelemmel.

Kos (03. 21-04. 20.) Ringbe szállhatsz magasabb fizetésért, szenvedélyed fellángolhat valaki iránt, aki tehetős és magas beosztású, és aki hatalmi helyzete révén támogathatja a karrieredet.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy munkával kapcsolatos utazáson, az egyetemen vagy külföldi kiküldetésed során feltűnhet a nagy Ő - erős kötődésetekből akár házasság is lehet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a pénzkeresés képessége feltétlenül lényeges a párválasztás szempontjából, egy kapcsolatból anyagilag profitálhatsz - szeretődből üzlettárs lehet.

Rák (06. 22-07. 22.) Akkor követed el a legnagyobb hibát, amikor birtokolni és manipulálni akarod a párodat, vagy teljesen függővé teszed magad egy fickótól, akivel családot alapítanál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Családi kapcsolat révén új állást találhatsz, esetleg valami lényeges változás lesz a munkahelyeden – ma csak ara vigyázz, ne tedd iriggyé a kolléganőidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Üzleti ügyben találkozhatsz valakivel, akivel egyébként nem lenne módod, nagyobb nyereségben is reménykedhetsz, de a szexbe ne keverd bele az anyagiakat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanfronton nagyobb nyereségben reménykedhetsz, de ha a szeretődtől vagy egyik gazdag rokonodtól függ az anyagi helyzeted, kiszolgáltatottá válhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ez a megfelelő pillanat, hogy a pároddal hivatalossá tegyétek a kapcsolatotokat, de ne az legyen a hátsó szándékod, hogy ellenőrzésed alá vond a másikat!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól fizető munka elvállalásával nagyot kaszálhatsz, és sokkal többet nyerhetsz egy szakmai vagy pénzügyi kapcsolatból, mint amennyivel hozzájárulsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Hivatásodban, karrieredben sikerélményekre, népszerűségre számíthatsz, de mivel könnyen a rabjává válhatsz valakinek, szorosabbra vonod szerelmed körül a pórázt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tarts távolságot valakitől, aki rangba fölötted áll, ne fedezd főnökeid és rokonaid alattomos hatalmi játszmáit, de kezdj figyelni a manipuláció újabb jeleire!

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvező benyomást tehetsz azokra, akiktől az anyagi helyzeted vagy üzleti vállalkozásod függ, de legyél résen, ha valaki a szexszel akar függőségben tartani.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője