Ma a szerelem áll az életed középpontjában - Egymondatos horoszkóp: December 7.

2017.december.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlán-Hold barátságos trigon fényszöge a Nyilas-Vénusszal tehet arról, hogy a nap első felében tudatosabban viseled a testedet, mint máskor, a szerelem áll életed középpontjában, és szívesen költesz nagyobb összeget luxuscikkekre, kozmetikai szerekre és parfümökre. Mind a munkában, mind a magánéletedben csak akkor érzed magad biztonságban, ha kiélheted uralkodói, szervezői hajlamodat. Az esti órákban, amikor a Skorpió-Jupiter támadja a Holdat, hajlamos lehetsz a szexet olyan árucikknek tekinteni, amelynek révén meggyőződhetsz saját erotikus vonzerődről.

Kos (03. 21-04. 20.) Utazás vagy szórakozás közben új ismeretséget köthetsz, este viszont nem az érdekel, megcsal-e a párod, vagy szórja-e a pénzt, a nem tiszta helyzeteket utálod.

Bika (04. 21-05. 20.) Valaki ma arra vágyik, hogy elhalmozd gyengédséged jeleivel, de a nap második felében ne tedd magad nevetségessé, ne akard megfosztani párodat a szabadságától.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma kivívod a férfinép csodálatát és riválisaidnak szinte érthetetlen irigységét, de egy esti beszélgetés egész más irányba terelődik, mint ahogyan szeretnéd.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a fűtési szezon erősen igénybe veszi a bőrödet, szánj magadra némi pénzt, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, már csak azért is, hogy egy kicsit kényeztessenek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lepd meg kedvesedet egy hangulatos vacsorával, menjetek el együtt szórakozni, a szex ellen sem lesz kifogásod, de ne csodálkozz, ha a pasi azután eltűnik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Otthonod szépítésére a szokásosnál sokkal több pénzt áldozol, de ne nehezítsd meg a párod dolgát, ne helyezkedj sündisznóállásba, ha beszélni szeretne veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Találkozz a barátnőddel, osszátok meg egymással titkaitokat, vagy bűvöld el híres és fontos ismerőseidet, akiket sokan ismernek, és ünnepeljetek meg valamit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma egyetlen nagy szerelmed van, a munkád: az egész üzleti világ a lábaid előtt hever, mégsem ártana egy kis időt pazarolnod frizurád és öltözéked variálására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lelkesedésed előnyt jelent egy munka vagy üzlet megszerzésénél, üzletedet külföldön bonyolíthatod le, de színpadi fellépésre, randizásra is kedvező az időpont.

Bak (12. 22-01. 20.) Szemedben a szeretőd vagy egyik üzleti partnered testesíti meg a gazdagságot és a luxust, de vigyázz, nehogy ennek a pasinak a vagyona bolondítson meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha elfogadsz egy meghívást, kövess el mindent a jó hangulat érdekében, a szerelem elől se térj ki, de ne akarj hűségnyilatkozatot kicsikarni a párodtól.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma sikerül olyan partnert vonzanod, akivel szakmai vagy üzleti kapcsolatban állsz, de óvakodj attól, hogy saját értékedet a szakmai sikereddel azonosítsd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője