Itt a hétvége, gondold át a teendőidet, írj listát! - Egymondatos horoszkóp: December 9.

2017.december.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő hold hatására pótolhatatlanná akarsz válni a munkahelyeden, viszont a holdat támadó Vénusz és Neptunusz matt úgy érezheted, a munkádon kívül nem jut időd kapcsolataid ápolására, és azt kívánod, bárcsak ne így lenne. Gondold át a teendőidet, írj listát róluk, de ne ódzkodj attól, hogy kifejezésre juttasd érzéseidet és megtagadd azt, amit nem akarsz megtenni. Ne hajolj meg mások igényei előtt, és ne hidd, hogy mindenki másnak a gondjait neked kell megoldanod! Mivel a gyomrod ma különösen érzékeny, ne terheld fölöslegesen.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkádban hibát véthetsz, de biztos lehetsz benne, hogy külföldi hódolód vagy évfolyamtársad rekordidő alatt felszínre hozhatja tudatalattid perverzitásait.

Bika (04. 21-05. 20.) Azért anyáskodsz kedvesed fölött, hogy nélkülözhetetlenné tedd magad, pedig igazán megtanulhatnád végre, hogy az anyáskodás tönkreteheti párkapcsolatodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor szeretnéd, hogy a párod vegye ki a részét a ház körüli teendőkből, akkor erre ő hajlandóságot mutathat, ám azt a maga sajátos módján végzi el.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha utazgatsz, ne lankadjon az éberséged, most ugyanis fellendülőben van az intellektuális bűnözés, különösen a külföldi üdülőhelyeken, ahol, rengeteg az élősködő.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy Ikrek vagy Szűz jegyű üzletfélhez anyagi érdekeltség fűz, de az ajánlatokat, amelyeket ma kapsz, ne ügyetlenkedd el okoskodással, körülményeskedéssel!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nagyvonalúan elnézed az emberi botlásokat, nem veszed magad és tevékenységedet túl komolyan, akkor egy kellemetlen szituációból is a legjobbat hozhatod ki.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mondj nemet annak a rokonnak vagy kollégának, aki állandóan pénzt vagy szívességet kér tőled; kezdj kiállni önmagadért a családodban és a munkahelyeden is!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vigyázz, mert ma nagyon megtévesztőek lehetnek az első, felületes benyomások: egy baráti összeröffenés hasznos lehet, de ne hagyd, hogy valaki behálózzon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Miközben küzdesz a megélhetésért, építgeted a karrieredet, elnyomod magadban az érzelmeidet, pedig nem ártana újra megtalálnod a kapcsolatot nőies éneddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha napközben dolgozol, este iskolába jársz, éjszaka tanulsz, hogy letedd a vizsgáidat, emiatt túl sokáig tarthat, hogy minden kötelezettségednek eleget tegyél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fogyasztói társadalomban élük, ami arra kényszeríthet, hogy szeretetedet tárgyakkal fejezd ki, de ne hagyd, hogy egy alkalmi kapcsolat a fejedre nőjön.

Halak (02. 20-03. 20.) Békélj meg a családoddal, fogadd el az ő szempontjaikat is, de mindig tartsd észben, hogy az a közhely, mely szerint az ellentétek vonzzák egymást, csak ámítás!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője