Ezt a napot az ösztönösség és az álmodozás jellemzi - Egymondatos horoszkóp: Január 21.

2018.január.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halakban járó Hold hajlamosíthat a fantáziálásra és a titkolódzásra, de a Bak jegyében lévő Merkúr és Plútó, valamint a Skorpió-Jupiter a nap első felében arra hívja fel figyelmedet, hogy hagyd abba a bújócskát, legyél odaadó, gyengéd, őszinte kevesedhez és szeretteidhez. Ha utazással töltöd a napot, az az érzésed támadhat, hogy az egész világon otthon vagy. Ezt a napot az ösztönösség és az álmodozás jellemzi, pontosan megérzed, mire vágyik a párod, a zenehallgatás és a meditáció pedig különösen kiegyensúlyozottá tesz.

Kos (03. 21-04. 20.) Hajmosásra alkalmatlan a mai nap, de kényes helyzetbe kerülhetsz, ha éppen most tennél ellenségeddé valakit, aki az egyik legjobb üzletfeled vagy munkaadód.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha másokon segítesz, életed értelmesebb lehet, mint valaha, de ha a párod külföldi, nézeteltérésekhez vezet, hogy vele azonos jogokat kívánsz a kapcsolatodban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap nem alkalmas állhatatosságot igénylő munka megkezdésére, de megpályázhatsz és el is nyerhetsz egy állást, amely pénzügyi reményeidet is beváltja.

Rák (06. 22-07. 22.)
Enyhíthetsz rokonaid és szeretteid gondjain, de művészként idegölő lehet számodra minden olyan tevékenység, amelynek a sikere a közönség ízlésétől függ.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma szigorúan tilos adósságot csinálni, de érdemes új cipőt venni, azt viszont ne hagyd, hogy valaki, akivel üzleti viszonyban állsz, élvezeti cikként kezeljen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel hiszel a hűségben, kerüld azokat a pasikat, akik egyszerre két vasat tartanak a tűzben, kedvesed vagy egyik rokonod telefonhívása viszont jókedvre derít.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Kivételesen figyelmes vagy mások érzelmi szükségletei iránt, de csak egy önálló lakás lenne a segítségedre, hogy könnyebben boldogulj saját lelki bajaiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feltárhatod az érzéseidet a kedvesed előtt, akivel anyagi érdek is összefűz, de egyik barátoddal is találkozhatsz, hogy megbeszéljétek a közös üzleti ügyeket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Enyhíthetsz hozzátartozóid gondjain, felújíthatod a konyhát vagy a fürdőszobát, de egyetlen csepp alkoholt se fogyassz, és óvd a bokádat is a sérülésektől.

Bak (12. 22-01. 20.) Minden, amit a párod mond, egyre erősebb vonzalmat ébreszt benned iránta, és nagy megtiszteltetés számodra, ha együtt járhatsz egy ilyen önzetlen személlyel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi elvárásaidat nem ártana a realitásokhoz igazítanod, és ha szükséged van valamire, javítsd előbb meg a kommunikációt, csak azután add elő kéréseidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a munkád vagy tanulmányaid miatt külföldön élsz, mostanában folyamatosan más szokások, barátok és szerelmek lopódzhatnak be mindennapi életedbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője