Újdonság, meglepetés várható a szerelemben - Egymondatos horoszkóp: Január 22.

2018.január.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Lendületesen kezdődik a nap, de mivel a délutáni órákban a Kosban lévő Holdat a Bak-Szaturnusz támadja, talán kissé fonák dolog egy munkádba vagy családi ügyeidbe vágó kérdést lezárni. Este viszont, amikor a Hold barátságos fényszöget zár be a Vízöntő-Vénusszal, ha megfelelően viselkedsz, minden esélyed megvan arra, hogy abba a körbe is fölvegyenek, amely mostanáig zárva volt előtted. Újdonság, meglepetés várható a szerelemben, partnerednek viszont esze ágában sincs házasodni, mint ahogy te sem akarsz hozzámenni.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyeden óvakodj attól, hogy saját érdekeiddel ellentétesen cselekedj, de annál jobban élvezheted azt a meghívást, amelynek ma a pároddal teszel eleget.

Bika (04. 21-05. 20.) Hogy a hatóságok vagy a rokonok nem éppen túláradó szívélyességgel érdeklődnek az ügyeid iránt, ne vedd a szívedre, hiszen nincs mit a saját szemedre vetni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha anyagi gondjaid nem is oldódnak meg, azért most sokkal jobban érzed magad a bőrödben, de amit egyedül nem érhetsz el, az sikerülhet kapcsolataid révén.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha munkádból adódóan fontos üzletemberrel kellene találkoznod, akinek annyi a pénze, mint a pelyva, aligha venné jó néven, hogy a párod miatt a háttérbe szorul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Rokonod vonakodik ugyan állást adni neked a családi vállalatnál, a szerelemben viszont este teljes a béke, most lehet néhány közös ügyben egyetértésre jutni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem miattad ilyen siralmas vállalkozásod pénzügyi helyzete, a bajok már régebben elkezdődtek, de egy ütős tervvel a nap második felében igazi áttörést érhetsz el.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A kompromisszumkészség nagyon fontos, ha egy kapcsolatot fenn akarsz tartani, de megfontolt reagálással este eloszlathatod a házi békét fenyegető veszélyt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Már az is meghaladja a képességeidet, hogy figyelemmel kísérj egy tárgyalást, este viszont úgy érezheted, hogy a női hormonok bizony kiszámíthatatlanok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kedvesed olyasmit kér tőled, amit nem akarsz teljesíteni, mondj nemet, de este, amikor mindenki veled akar találkozni, beszélni, semmin se lepődj meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha partnered szerint a konyhában és a hálószobában a helyed, nem pedig a cégvezetésben, akkor a felszín alatt lappangó haragod sértődékenység formájában ölt testet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha sorra érkeznek a kifizetetlen számlák, a postádat sem mered átnézni, de a munkahelyeden nem számít főbenjáró bűnnek, ha nő létedre gondolkodni mersz.

Halak (02. 20-03. 20.) Az üzleti világot a pasik uralják, s úgy érezheted, labdába se rúghatsz mellettük, mégse hagyd, hogy néhány vaskalapos férfiú hátráltasson a vállalkozásodban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője