Ma hajlandó vagy levetni érzelmi védőpáncélodat - Egymondatos horoszkóp: Január 23.

2020.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jóllehet az Uránusztól támadott Nap ma is arra ösztönöz, hogy kilógj a sorból és megszegj néhány szabályt, esetleg szabadságvágyad kényszerít váratlan irányváltásra. A harmonikus Halak-Vénusz és Bak-Jupiter-rezgéseknek köszönhetően jó benyomást kelthetsz főnökeidben, és úgy tűnik, a párkapcsolatodban is hajlandó vagy levetni érzelmi védőpáncélodat. Mivel a romantika és a segítőkészség a szeretet kifejezési formája, gondolj arra: nem jobb az örömteli élet, mint a rideg közöny? A szerelmesek közel kerülnek egymáshoz, keresve sem találhatnánk alkalmasabb időpontot ennél egy kis vakációzásra. A mai nap alkalmas időszak arra is, hogy megkérjünk egy tekintélyszemélyt, hogy valamilyen ügyben segítsen nekünk. Ha őszinte szívvel kérünk szívességet valakitől, akit tisztelünk, akkor bizonyosan részesülni fogunk a támogatásában.

Kos (03. 21-04. 20.) Csábító ajánlatot kaphatsz, de nem kellene lemondanod hivatásbeli és üzleti ambícióidról azért, hogy feleséggé, titkos szeretővé vagy eltartottá válhass.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyik ellenkező nemű barátodról kiderülhet, hogy hihetetlenül izgató; egy utazás felpezsdíthet, de a mai nap jogi és anyagi problémák tisztázására is alkalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozóként jó kapcsolatban kell lenned a bankoddal; valaki, akivel szakmai vagy anyagi kapcsolatban állsz, üzleti érzékével ma meghódíthatja a szívedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Peres ügyben győzelem, külföldi vakációdon valaki elbűvölhet, és ha valóban megtetszett neked, még az sem kizárt, hogy hamarosan ideális házastársad lesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Aki munkát keres, annak sikerülhet ma elhelyezkednie, új feladatba vagy vállalkozásba foghatsz, sőt még a párodhoz is közelebb kerülhetsz a paplan alatt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti vagy szerelmi kapcsolatnak köszönheted új ismeretségedet - kiváló a nap eljegyzésre, üzletkötésre, kreatív tevékenységekre, vakáció megkezdésére.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénz- és ingatlanügyekben kedvező fejlemények: a mai csillagállás az anyagi elképzeléseidre és a lakásoddal kapcsolatos beruházásokra lesz kedvező hatással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bárkit bármire rábeszélhetsz, művészi tevékenységed pénzt hoz a konyhára, felcsíphetsz egy jóképű vállalkozót, de a gyermekvállalás témája is felmerülhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai csillagállás otthonoddal és családoddal kapcsolatos új lehetőségek és események ígéretét hordozza, talán most készülsz lakásvásárlásra, költözésre.

Bak (12. 22-01. 20.) Együttműködési ajánlatod, önreklámod a legbefolyásosabb személyiségeket is kellemesen érinti, és ha állást vagy szerelmet keresel, azt is megtalálod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha tiszteletben tartod támogatóid és rokonaid elvárásait, valószínű, hogy ők is tekintettel lesznek rád, s talán még kreatív projektjeid egyikét is eladhatod.

Halak (02. 20-03. 20.) A barátok, protektorok ma sokkal segítőkészebbek a megszokottnál, támogatják céljaidat, de olyan üzleti kapcsolatra is szert tehetsz, amely hasznodra válik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője