Ma semmiképp ne keveredj konfliktusokba - Egymondatos horoszkóp: Január 23.

2021.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságtalan Mars-Jupiter sugárzás még ma is túlzásokra, önbíráskodásra, értelmetlen kockázatvállalásra hajlamosíthat. Óvakodj az önhittségtől és az arroganciától, kerüld az anyagi, politikai és világnézeti vitákat, és ha egy mód van rá, ne keveredj konfliktusokba! A Bak jegyében lévő Vénusz és a Halak-Neptunusz barátságos fényszögének befolyására viszont szívesen nyújtasz önzetlen támogatást partnerednek és szeretteidnek - romantikát, gyengédséget, szívességet adsz és kapsz. Ösztönös megérzéseid remekül működnek, művészi hajlamod és alkotó fantáziád szárnyakat kap, de érdemes valamilyen jótékonysági akcióba is bekapcsolódni. Jó szimatoddal ráérezhetsz az ígéretes szakmai és pénzügyi lehetőségekre, szívességet is most érdemes kérni. A művészek különösen inspirált és sikeres időszakot élhetnek át.

Ma semmiképp ne keveredj konfliktusokba - Egymondatos horoszkóp: Január 23.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Keresd az indíttatást, ki és mit is akar tőled, ne szórd a pénzt, s mielőtt belemennél egy munkahelyi kapcsolatba, előre tisztázd, hogy mit akarsz általa elérni.

Bika (04. 21-05. 20.) Fogadd meg, hogy nem szeged meg a vállalati és pénzügyi szabályokat, de a művészi tevékenységek sikert ígérnek, s társaságodban még egy munkát is megcsíphetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szembekerülhetsz a hatósággal, utazás közben tanúja lehetsz néhány kínos jelenetnek, s abban se reménykedj, hogy kedvesed majd kihúz az adósságokból.

Rák (06. 22-07. 22.) Problémák adódhatnak közös vállalkozással kapcsolatban - szeretetet, biztonságot és mély érzelmeket akkor várhatsz el párodtól, ha egyre többet adsz magadból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi, üzleti kapcsolat súrolja a botrány határait, de ha megakad a szemed egyik kollégádon, ne kockáztasd párkapcsolatodat egy titkos viszony kedvéért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kolléga, üzletfél stílusa kissé bicskanyitogató - bár nem szeretsz az érzelmekben vájkálni, ma mégsem esik nehezedre bebizonyítani, hogy érzelmeid is vannak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Óvakodj egy olyan pasitól, akit csak pénzzel lehet levenni a lábáról, de ha vállalkozásodnak rosszul mennek az ügyei, talán vendégségbe kellene hívni ügyfeleidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne keresd a gyors meggazdagodás lehetőségét, de teremtsd meg az alkalmat ahhoz, hogy kedvesed szíve megnyíljék, és felfedje gondoskodó, romantikus énjét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Foglalkozási ártalom, hogy állandóan kioktatsz másokat, de ha anyagilag nem tudsz a családodra alapozni, legalább kollégáidat és barátaidat bűvöld el.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyen belebukhatsz a kockázatos vállalkozásokba, de van keresnivalód a szerelem és a művészetek területén, s ne szégyellj segítséget kérni a párodtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Elég nehéz otthon végezhető munkát találnod, de se a szeretetedet, se a pénzedet ne pazarold olyasvalakire, aki az érdekeiddel kapcsolatban elgondolkoztat.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki eltereli a figyelmedet a munkádról, de kiélheted alkotó fantáziádat, ráadásul egy üzleti kapcsolat vagy barátság is szexuális vonzalommá érlelődik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője