Ma ne vállalj túl sokat, mert baj lesz belőle - Egymondatos horoszkóp: Július 11.

2017.július.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a nap első felében a Vízöntőben lévő Hold szembenállásba kerül az Oroszlán-Merkúrral, vigyázz, hogy ne vállalj egyszerre túl sokat és ne legyél türelmetlen azokkal, akik nem tudják követni eredeti ötleteidet. Pihentesd a lábaidat, kerüld a hosszas álldogálást, a vádlid ugyanis ma nehezen bírja a terhelést. Aki hajlamos a visszérpanaszokra, polcolja fel a lábait. Az éjszakai vádligörcsöt kivédheted, ha elegendő magnéziumot juttatsz szervezetedbe. Szerencsére ebédidő után már a barátságos Hold-Jupiter fényszög kreativitással és tanulási kedvvel ajándékoz meg, ráadásul a csapatmunkának és a váratlan, de annál kellemesebb ismeretségeknek is kedvez.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha el akarod kerülni, hogy kapcsolataidban félreértések feszüljenek, akkor határozd el, hogy a mai randin vagy baráti találkozón nyíltan kiöntőd a szívedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem ártana, ha legyőzve ódzkodásokat a technikai újdonságoktól, bekapcsolódnál a számítógépes hálózatba: mindjárt kevesebb papír lenne az asztalodon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rokonod olyasmihez kéri a közreműködésedet, amely számodra nem egyértelmű, tagadd meg a kérést, utazásod pedig csak ebéd után lehet eredményes.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretődet annyira elkedvetlenítheted megjegyzéseddel a gazdag pasik nagyvonalúságáról, hogy csak akkor tér vissza, ha meggazdagodott, ám ez eltarthat egy ideig.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma olyasmi történhet a pároddal, amire nem számítottál, talán annyi pénzt nyer a lottón, hogy most már képes eltartani egy olyan igényes csajt, mint te vagy.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha elintézetlen ügyeid felhalmozódtak, egyet-kettőt nyugodtan bedobhatsz a szemétkosárba, persze ha nem lennél arra is lusta, hogy odáig elvidd őket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne csodálkozz, hogy kötelékfóbiás pasid nem akarja otthagyni az exét miattad, viszont ma jobban jársz, ha hagyod, hogy az események spontán alakuljanak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvezőtlen hír okozhat reggel bosszúságot, és ha mást sem akarsz, mint vitatkozni rokonaiddal, akkor meg fogják gondolni, mikor hívnak meg legközelebb.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tanulj meg konstruktív módon vitatkozni, de délig nem engedheted meg magadnak, hogy utazgass, és cserbenhagyd a főnöködet, a párodat vagy üzletfeleidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti szerződés aláírása meghiúsulhat, és a párod szívesen megrázna, hogy lássa, valóban húsból-vérből való ember vagy –e: vagy talán nem is gondolsz a szexre?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne csodálkozz, ha a párod vagy üzletfeled ma számon kéri az ígéreteidet: ma nem lehet mindegy számodra, mit gondol rólad a másik fél, miként értékel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha lenne partnered, akkor nem kezdenél ki egyik kollégáddal, az csak problémát okoz, abból pedig van elég a munkádban, a magánéleti stresszről inkább mondj le.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője