Ma legyél trendteremtő - Egymondatos horoszkóp: Július 12.

2017.július.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében, amikor a Vízöntő-Hold barátságos fényszöget zár be a Kos-Uránusszal, az unalom és az egyhangúság a legelviselhetetlenebb dolgok egyike. Legyél trendteremtő, alakítsd ki egyéni stílusodat, válassz kötetlen programot, és mivel a ritmus most a véredben van, táncolj! Délután, amikor a Hold jegyet vált, és a Halakban folytatja pályáját, mellőzd az üzleti tevékenységeket. Este teremts romantikus hangulatot, amelyet tetézhet egy-két pohár, kedvesed társaságában elfogyasztott pezsgő.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma élvezed a változások ösztönző hatását, természetes kíváncsisággal reagálsz, sok embernek fontos a társaságod, de este válassz inkább magányos elfoglaltságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha csak azért találod unalmasnak a napot, mert nem válogathatsz négy-öt program közül kedvedre, akkor legalább az estét tedd élvezetessé egy romantikus filmmel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Délelőtt érdemes rábökni a térképre és elutazni, vagy összehozni egymással egy csoportnyi embert: néhány ismerősöd szerint most te leszel minden buli lelke.

Rák (06. 22-07. 22.) Tedd eladhatóbbá termékeidet, érszűkület vagy visszér esetén végezz kerékpározó mozgást a lábaddal, de este ne fogd vissza magad, ha elragad a tánc hangulata.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A tartós szerelem érdekében néha érdemes felrúgni a rutint, és teret engedni az izgalomnak a hétköznapokban, de ne ess kísértésbe mindenféle csábító ajánlattól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem minden újító próbálkozásod vezet üzleti sikerhez, de egy őrültnek tűnő ötletből mégis hasznod származhat: a párod viszont természetesnek tekinti áldozataidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem vagy férjnél, akkor tedd azt, ami neked tetszik: közöld a pasiddal, hogy csak azután tarthat igényt a hűségedre, ha aláírta a házassági szerződést.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Számos értékes műszaki berendezéssel vagy egzotikus tárggyal gazdagíthatod gyűjteményedet, esetleg befogadhatsz egy kis négylábút a menhelyről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Eredeti ötleted pénzt hoz a konyhára, végre felhív valaki, akit eddig hiába ostromoltál, de egy ingatlan örökség miatt rád zúdulhat a javítási költségek zápora.

Bak (12. 22-01. 20.) Érdemes némi pénzt invesztálni a csúcstechnika eszközeibe, de mivel a tervezett lakásrenoválást nem engedheted meg magadnak, legalább az ablakokat tisztítsd meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a nap első felében összefutsz computer-függő rokonoddal vagy kollégáddal, órákig tudtok beszélgetni technikai újdonságokról, csak a pénzedre vigyázz.

Halak (02. 20-03. 20.) Régi sérelmeid újra felbukkannak, és ha nem dolgozod fel őket, a jövőben tovább kísértenek, de az este méltó alkalom lehet szerelmetek megünneplésére.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője