Ma hívd át a pasidat egy bűvös éjszakára - Egymondatos horoszkóp: Július 13.

2017.július.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében, amikor a Halak-Hold az Ikrek-Vénuszt támadja, nem bölcs dolog üzleti ügyeket intézni, vagy csokival tömni tele a gyomrodat, ha megoldhatatlannak tűnő érzelmi vagy anyagi gondjaid vannak. A súlyfelesleg cseppet sem teszi könnyebbé a dolgokat. Mivel a Hold este a szenvedélybetegségekre hajlamosító Neptunusszal is együttállásba kerül, az alkohol- és édességfogyasztás helyett lazíts, álmodozz, vagy hívd meg a párodat egy bűvös éjszakára. Ha megnéztek egy romantikus filmet, akár el is játszhatjátok az érzelmes vagy intim jeleneteket.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy adag bizalmatlanság ma helyénvaló: ha rokonaid ennyire együttérzőnek mutatkoznak, akkor valószínűleg arra megy ki a játék, hogy kihasználjanak.

Bika (04. 21-05. 20.) Elvárod, hogy a barátaid szívességet tegyenek neked korábbi, tényleges vagy képzelt áldozathozatalodért, csak az a baj, hogy erősen túlértékeled, amit másokért tettél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szeretteid nem tűrik el szeszélyeidet, de ha a munkahelyeden belefáradtál az önzetlenségbe, félő, hogy kényszerrel próbálsz törődést kicsikarni másoktól.

Rák (06. 22-07. 22.) Végül is miért ne mennél el a tengerre, külföldön élő rokonaidhoz, ha viszont spirituális úton jársz, megismerheted a mesterek mesterét, de óvakodj a sarlatánoktól.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bizonyos mennyiségű pénzzel megoldhatsz sok lelki problémát, de ne tűrd el, ha a barátod vagy rokonod nem mindenben viselkedik veled szemben korrektül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Még ha vonz is egy pasi, korábbi nem éppen kellemes tapasztalataid miatt remélhetőleg nem kezdesz viszonyt egy foglalt pasival, különösen nem a főnököddel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kizárt, hogy ételek, alkohol vagy gyógyszerek túlzásba vitt fogyasztásával próbálod meg kielégíteni érzelmi igényeidet, de ezzel csak önmagadnak ártasz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párkapcsolatodból kiölheted az erotikát, ha anyáskodva közelítesz a szeretett lényhez, de nem biztos, hogy ellenállsz az üzletfeledből áradó erotikus vonzerőnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma sok mindent elvárhatsz a társadtól, csak hűséget nem, és amikor hazajössz hivatalos utadról, számolhatsz azzal, hogy idegen nőcit találsz az ágyadban.

Bak (12. 22-01. 20.) Aki ismer téged, nem hinné el, hogy nehezen akadsz olyan pasira, aki férjül is megfelelne, de ma még az irodában sem találkozol olyannal, aki számításba jöhetne.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szép ajándékot néztél ki kedvesednek, és alig várod boldog arcát, amikor átnyújtod, a te arcodról viszont le fog fagyni a mosoly, ha megtudod az árát.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha zenés bárokba vagy kocsmákba járkálsz, akkor számíts rá, hogy a megismerkedés és egy-két szó után rögtön az ágy következik az új pasid lakásán vagy nálad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss szülinapi fotó! Elképesztő, mekkorát nőtt a 6 éves Lajos herceg

Friss szülinapi fotó! Elképesztő, mekkorát nőtt a 6 éves Lajos herceg

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője