Ma szuper jó dolgokat fogsz megvalósítani - Egymondatos horoszkóp: Július 14.

2017.július.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságos Merkúr-Jupiter rezgéseknek köszönhetően ma eluralkodik rajtunk a bizakodó hangulat, könnyen felismerünk bizonyos összefüggéseket, s ily módon könnyen megvalósíthatjuk elképzeléseinket. Tárgyalásaink, megbeszéléseink, rövidebb utazásaink, publikációink és üzletkötéseink az elvárásoknak megfelelően alakulnak. Ha randi vagy üzletkötés is szerepel a mai programlistán, nem árt tudni, hogy a bókok, figyelmességek és a dicséretek érlelik a jó eredményeket. Akivel éreztetjük, hogy kellemes embernek tartjuk, az kedvelni fog bennünket. S aki megkedvel minket, többet hajlandó tenni értünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Mielőtt elkezdenéd magad nélkülözhetetlenné tenni párod vagy megbízód számára, helyes, ha kérdésekkel puhatolod ki, hogy melyek is a valós igényei.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedvesed makacs, de ha együtt éltek, elfogadod, de ma az sem kizárt, hogy olyan ingatlan vagy mellékállás birtokába jutsz, amelyet szeretnél sokáig megtartani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a reklámmódszerek állandóan változnak, tedd a főnököd elé tervedet, s várd meg, mit szól hozzá; kedvesed ma jó hírrel áll elő, talán feleségül akar venni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ez az időszak remek lehetőséget teremt, hogy növeld a bevételeidet, de az sem kizárt, hogy ingatlanba fekteted a pénzed, vagy fedezed az egyetemi tanulmányaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A legjobb nap önmagad reklámozására: mivel ügyesen forgatod a szavakat, ebből nemcsak az üzleti életben, hanem a magánéletedben is hasznod származik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha hibákat követtél el a magánéletben meg az üzletben is, ezt ismerd be, győzd le a büszkeségedet, hiszen pénzügyi szempontból is szükséged van partnered tudására.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Felajánlhatod másoknak szolgálataidat, de az idő szerződéskötésre, álláskeresésre, önmagad menedzselésére, telekommunikációs vállalkozásra is alkalmas.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a szeretőddel dolgozol, akkor az irodában kizárólag szakmai és üzleti ügyekkel foglalkozz: a személyes kapcsolat szűnjön meg köztetek, erről gondoskodj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy jó kapcsolat ma eljuttat valakihez, aki tud valamilyen külföldi állásról, és ha egy messzi tájra utazol, a párod biztosan elkísérne, ha megkérnéd rá.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig szorgalmasan dolgoztál, ez a jutalom napja lesz: ha megmutatod főnöködnek azt az értéket, amit a pénzéért kap, akár fizetésemelést is kérhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tökéletes időpont üzletkötés, tárgyalás lebonyolításához, méghozzá azért, hogy lezárj egy fontos ügyet, de az sem kizárt, hogy éppen a nászutadat készíted elő.

Halak (02. 20-03. 20.) A Jupiter és a Merkúr ma azon ügyeskedik, hogy szerencsét hozzon neked állás- és pénzügyekben, és ha tárgyalásról van szó, ma helyénvaló a pénzről beszélni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője