Izgalmas flört, munkahelyi siker vár ma rád - Egymondatos horoszkóp: November 18.

2019.november.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma már az Oroszlán jegyében halad: szívélyes vagy és nagylelkű, de mivel igényeid nagyok, a pazarlás a vesztedet okozhatja. Minél nagyobb fényűzés vesz körül, annál jobban érzed magad. Flörtölj, a munkahelyeden pedig vegyítsd a hasznosat a kellemessel, kovácsolj a munkádból és az üzletből szórakozást, a szórakozásból pedig üzletet. Szettedben, sminkedben, lakásodban és környezetedben csillogó színekkel kelthetsz pazar hatást. Igyekezz felküzdeni magad irányító szerepkörbe, de amikor az esti órákban a Skorpió-Merkúr támadja a Holdat, nem ártana átlátnod az üres hízelgésen, elhárítani a kellemetlen telefonhívásokat és a kínos beszélgetéseket,

Kos (03. 21-04. 20.) Alkotó tevékenységed sikerrel kecsegtet, de óvakodj attól, hogy kedvesed vagy rokonaid tanácsaira hallgatva fektesd be és kezeld a pénzed - ez kockázatos.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy kínosnak találsz egy beszélgetést, de partnered szeretné tisztázni a frontokat - jó, ha tisztában vagy vele, kedvesed előtt semmi nem marad titokban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Legyél ma meggyőző, de az esti órákban vigyázz, ki előtt tárod fel legbensőbb titkaidat, és attól is óvakodj, nehogy rokonaid félreértelmezhessék kijelentéseidet!

Rák (06. 22-07. 22.) Jólesik fölfedezni az üzletek gazdag kínálatát, fölpróbálni sok csábító ruhát, de közben csak úgy röpülnek a tízezresek, de ha manipulálnak, halaszd el a választ.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma bármilyen helyzetben szólistának érzed magad, az emberek ámulattal néznek rád, de este ne szégyelld, ha rászorulsz a családod támogatására.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ahelyett, hogy kinyitnád a szájad, és megmondanád rokonaidnak, ne szorítsanak mindig a háttérbe, hallgatsz, de egy jó könyvben vigasztalást találhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társaságkedvelő énednek köszönhetően ma annál boldogabb vagy, minél inkább a figyelem középpontjába kerülsz, csak a nagyobb kiadásokat kerüld.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túlzott érvényesülési vágyadat mások nehezen viselik, ennél talán csak egyet utálnak jobban, a sikereidet - de nem kellene pénzügyi lépéseidet megfontolnod?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kiszabadulsz otthonról, szinte ficánkolhatsz a gyönyörűségtől, de a munkahelyeden és párkapcsolatodban túlzásaiddal kiválthatod főnököd és párod neheztelését.

Bak (12. 22-01. 20.) Jó, ha üzletasszonyként vagy befektetőként tisztában vagy vele, mikor kell kiszállnod a pangó piacról – ma a kiszállás stratégiája fontosabb, mint a beszállásé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kedvesed, ügyfeled vagy egyik munkatársad felbukkanása felborítja eredeti elképzeléseidet, neked kell észhez térítened, s megmondani neki a magadét.

Halak (02. 20-03. 20.) Tettre készen várod feladataidat, maratoni napra számíthatsz, de este ne hagyd, hogy a párod néhány kritikus megjegyzéssel belegázoljon az önérzetedbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője