Mivel az Újhold a Mérleg jegyébe esik, te lehetsz a flörtölés világbajnoka - Egymondatos horoszkóp: Október 19.

2017.október.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel az Újhold a Mérleg jegyébe esik, te lehetsz a flörtölés világbajnoka. Most érdemes belevágni bármiféle párkapcsolatba, időt szánni kulturális programokra, kiállni a rivaldafénybe, hiszen a szokásosnál erősebb késztetést érezhetünk arra, hogy a figyelem középpontjába kerüljünk. Ha a szíved még nem foglalt, most rábukkanhatsz a Nagy Ő-re, viszont a Nap és a Hold szembenállása az Uránusszal ebben az időszakban arra figyelmeztet, hogy ne vállaljunk fel egy csalódást egy futó kalandért cserébe. Ma egyetlen pillanatra sem feledkezhetsz meg arról, hogy olyakor nagyon hasznos a kompromisszum. Könnyen felfázhatsz, előzd meg a hólyag- és vesepanaszokat, viselj meleg alsóneműt.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel szükséged van partnered és a család szeretetére, nem látszik alkalmasnak az időpont, hogy összetűzésbe kerülj velük, és viszályt szíts a családon belül.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerencsés vagy, ha foglalkozásodban kiélheted a kapcsolatteremtés iránti vágyadat, de ha váratlanul elbocsátanak, gondolj arra, hogy van még állás világon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Könnyen teremtesz kapcsolatokat, élvezed a flörtölést, de a kedvesed csöppet sem tartja jó ötletnek, hogy mindenről részletesen beszámolsz a barátnőidnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma az otthoni ügyek, a megélhetési költségek foglalkoztatnak, de ha csődöt mondasz a munkahelyeden, ne csodálkozz, ha sürgősen meg akarnak szabadulni tőled.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nincsen szabály arra vonatkozólag, meddig tarthat távkapcsolatod, de ne szerezz örömet elkötelezettségfóbiás párodnak azzal, hogy kimutatod frusztrációdat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Arra összpontosítasz, hogyan kereshetnél többet, milyen munka adna biztonságos megélhetést, viszont csúnyán ráfizethetsz egy meggondolatlan bevásárló körútra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kiállhatsz a rivaldafénybe, te leszel a központ, bárhol jelensz is meg, de a pároddal nincs rendben valami, talán nem tudja elfogadni a női egyenjogúságot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma lehetőleg a színfalak mögött dolgozz, ne lázongj, és ne rúgj fel minden szabályt, különben a főnököd újfent előadást tart a laza munkaerkölcsödről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Beléphetsz egy sportegyesületbe vagy klubba, de ez nem elég indok arra, hogy elcsavard egy pasi fejét, aztán amikor megelégelted a játékot, váratlanul lelépj.

Bak (12. 22-01. 20.) Párodnak az az érzése, a munka és az üzlet iránti buzgalmad már-már rögeszmés, ma viszont hajlamos vagy mindezt elfelejteni, ha szexis főnöködről van szó.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munkát ajánlanak külföldön, képtelen leszel nemet mondani, a párod viszont azt szeretné, hogy egyetemre járj, neked viszont semmi kedved a magoláshoz.

Halak (02. 20-03. 20.) Cégednek tőkeerősítésre lenne szüksége, ám ha bank vonakodik újabb összegeket rendelkezésedre bocsátani, akkor intim kapcsolatod egyedül a pénzért köttetik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője