A munkahelyeden kialakulhatnak bizonyos dolgok - Egymondatos horoszkóp: Október 6.

2017.október.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz és a Mars együttállása a Szűzben nemcsak a szolgáltatóiparban tevékenykedők számára hozhat plusz bevételt, hanem az állásvadászatnak is kedvez. Szexuális vágyaink igen erőteljesek: az embereket most szinte dróton rángatják a feromonok, amelyek arra valók, hogy megalapozzák a párkapcsolatot és elősegítsék az intim összebújást. Kerüljük viszont a partner állandó kritizálását, a hibakeresést, a túlköltekezést, ragaszkodjunk inkább az előre eltervezett költségvetéshez Nem árt tudni, hogy mostanában a munkahely a Love Story-k és az intim viszonyok melegágya.

Kos (03. 21-04. 20.) Feltűnően jól keresel, közös vállalkozásba foghatsz a pároddal, de az sem kizárt, hogy egyik ügyfeled, aki kiváló hatással van az érzékeidre, le akar fektetni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma learathatod kreativitásod gyümölcseit, nyilvánosságra hozhatod eljegyzésedet, egyben köszönetet mondhatsz egyik kollégádnak, aki elsőként gratulál neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Csakis szerelemből szabad összeköltöznöd a Nagy Ő-vel, nem azért, hogy kiszabadulj a szülői házból, de ne döbbenj meg partnered hatalmas szexuális étvágyán.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma nemcsak frissebbé és korszerűbbé teheted céged arculatát és reklámhadjáratait, de talán még vonzó férfilátogatódnak is hajlandó leszel kinyitni a heverőt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy sikeres üzletkötés vagy jól fizető állás megszerzése remek üzleti érzékednek és rámenősségednek diadala lesz, de nem ártana felújítani a ruhatáradat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mind a szexben, mind az üzletkötésben rendkívül aktív vagy, több új dolgot is kipróbálsz, és valószínűleg azonnal engedsz egy szexis és gazdag illető csábításának.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod még egyszer megkopaszt, félrelép, vagy titokban akarja tartani a kapcsolatotokat, megfordulhat a fejedben, hogy te leszel az első női Charles Manson.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha megjelensz egy céges bulin, keress magadnak egy csinos fiút, de akár egyik barátodon is kedvedre gyakorolhatod a barátnőidtől ellesett csábítási praktikákat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne feküdjön le egyik kollégáddal csak azért, mert nem hagynál ki egy jó szexet, vagy azért, mert előrelendítheted a karrieredet: az ilyesmiből sose sül ki semmi jó.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a munkád során utaznod kell, valószínűleg engedsz egy vonzó idegen iránti erős vágyadnak; külföldi munka, betanulás, vakációs kaland – mind küszöbön állnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valaki, akire adóügyek vagy egy üzlet megszerzése miatt van szükséged, felszítja vágyadat, s ahhoz is ért, hogyan lehet tökéletesen kielégíteni egy nőt.

Halak (02. 20-03. 20.) Szex, pénz, üzletkötés: most minden sikerülhet, de ha a párod arra akar kényszeríteni, hogy aláírj egy vérlázító házassági szerződést, jobban jársz, ha elrohansz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője