A lelki egyensúly ma összejön - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 13.

2017.szeptember.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A harmonikus Vénusz-Szaturnusz fényszög lehetővé teszi, hogy megbízhatóságunk, belső stabilitásunk, lelki egyensúlyunk és kötelességtudásunk révén szorosabbra fűzzünk egy érzelmi, szakmai vagy üzleti kapcsolatot. Szerelmi életünkben a romantikus elhajlásokat most felváltja a józan, gyakorlatias, kissé számító viselkedés, de érzelmileg biztonságban érezzük magunkat és komolyan vesszük a kapcsolatokkal járó feladatainkat és kötelezettségeinket. Figyeljünk most éberen, milyen pénzügyi vagy szakmai lehetőségek adódnak. Ez a fényszög gyakran idősebb vagy befolyásos emberek támogatását is jelzi.

Kos (03. 21-04. 20.) A legfontosabb végre megvan: partnered és főnököd is bizalmat ígért, ami mind a szerelemhez, mind az érvényesüléshez alapvető, hiszen a jövőd múlik ezen.

Bika (04. 21-05. 20.) Ingatlanfronton minden terv szerint alakul, de mivel a pénznek nagyon is helye van családi kapcsolataidban, jobb, ha előre eltervezitek, hogyan bánjatok vele.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma jóváteheted mindazt, amit a kapcsolatodban elpuskáztál, de ehhez be kell bizonyítanod, hogy nemcsak kapni tudsz, hanem adni és felelősséget vállalni is.

Rák (06. 22-07. 22.) A munka és a bevételek terén nincs okod panaszra, de a házasságodban néhány problémával meg kell küzdeni: alkalmazkodás, felelősségvállalás a pénzügyekért stb.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod tartani a párodat, azért tegyél is valamit, de ma megmutathatod neki, mennyire vagy állhatatos, ragaszkodó, monogám, elkötelezett, kitartó.

Szűz (08. 24-09. 23.) Magányosságod arra utal, hogy hiányoznak az életedből a szoros kapcsolatok, talán éppen emiatt veted bele magad az üzletbe vagy egy titkos viszonyba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Új kapcsolat kezdetén kerüld a partner anyagi helyzetét érintő kérdéseket, de valamilyen előadás lehetővé teszi, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagyon is van értelme és haszna is annak, hogy viszonyod van a főnököddel, de hiába veszi át más a pozíciódat, azért még oda kell figyelned az üzletmenetre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazás vagy külföldi munkavállalás során elbűvölő lénnyel találkozol, és ha szabad a szíved, most akár egy külföldi kollégával vagy üzletféllel is összejöhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelmet és a szexet úgy tekinted, mint valami cégösszevonást, de hát ez az egyetlen módja, hogy ne vakon essél bele egy talán teljesen kilátástalan kapcsolatba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem kényszeríted a partneredet semmire, ami köztetek történik, azt ő is akarja, de ha ő többre vágyik ennél, akkor most itt a lehetőség, hogy felfedd az érzéseidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagi elismerésben lehet részed, érzelmeid döntően befolyásolhatják szakmai tevékenységed eredményességét, és hasznot húzhatsz egy munkahelyi kapcsolatból.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője