Remek nap ez a mai randihoz - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 15.

2017.szeptember.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A harmonikus Vénusz-Jupiter rezgéseknek köszönhetően hangulatunk ma szokatlanul bizakodó: nagyon jó alkalom ez arra, hogy randevút, baráti vagy üzleti összejövetelt tervezzünk. A szerelmesek közelebb kerülnek egymáshoz, keresve sem találhatnánk alkalmasabb időpontot ennél vakációzásra, esküvőre, eljegyzésre. Most érdemes megkérni egy jómódú személyiséget, hogy valamilyen ügyben segítsen nekünk. Ha őszinte szívvel kérünk szívességet egy olyan embertől, akit tisztelünk, akkor bizonyosan részesülni fogunk a támogatásában. Peres eljárásokban valószínűleg a javunkra fognak dönteni. Ez a fényszög anyagilag és érzelmileg egyaránt kedvező fordulatokról gondoskodik. Kiváló alkalom, hogy élvezzük szeretteink társaságát, elnyerjük mások jóindulatát és egy kis figyelmességgel lepjük meg azokat, akikhez vonzódunk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma nem akárkivel mész abba a buliba, vagy a hitveseddel jelensz meg, vagy azzal a pasival, aki a férjed akar lenni, és aki azt akarja, hogy megoszd vele az életedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a családod valójában beképzelt sznobok gyülekezete, nem helyes, ha kizárólag a gazdagságuk és az általuk élvezett kedvező lehetőségek miatt fogadod el őket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindegy, hogy a társkeresés vagy az alkotás a célod, lényeg az optimizmus, de a mai csillagállás azoknak is kedvez, akiknek gyerek szerepel a terveikben.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma végigjárhatod a város legelegánsabb üzleteit, és örülhetsz, hogy nem kell figyelned az árcédulákat: hála egy nyereséges ingatlanügyletnek, most telik mindenre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai csillagállás jó lehetőséget teremt reklámkampányod beindítására, de tárgyalópartneredet ne csak a szemeddel mustráld, vizsgáld a kezeddel is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel nem vagy buta, és nem szorulsz rá egyetlen férfi támogatására sem, tudod, hogy külföldi üzletfeled számára legfeljebb titokban tartandó viszonyt jelenthetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Több buliba vagy hivatalos, nagyszabású vállalkozásodhoz partnert találsz, és még a vak is látja, mi történik veled, ha nagyvonalú szponzorod a közeledben van.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha viszonyod van a főnököddel, uralkodj magadon az irodában, de senki sem állítja azt, hogy ez a napnak arra a szakaszára is kötelező, amit irodán kívül töltesz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kedved támadna egyik barátodat vagy munkatársadat elkísérni hivatalos külföldi útjára, talán még olyan állásajánlatot is kapsz, amit nem lehet elutasítani.

Bak (12. 22-01. 20.) Rendelkezésre állsz a főnöködnek minden felmerülő probléma megoldásában, de tényleg szükséged van arra, hogy első szavára az ágyába is beugorj?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Együtt üzleteltek, együtt utaztok egyik barátoddal, és ha eddig nem keverted össze az üzletet a szerelemmel, akkor most miért érzed úgy, hogy ez gondot okoz?

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a kedvesed vagy egyik üzletfeled gazdag, és szükséged van erre a pasira, könnyen az ujjad köré csavarhatod, hogy extravagáns életviteledet tovább folytathasd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez most komoly? Játszmába kezdett a palota Meghan Markle bejelentése után

Ez most komoly? Játszmába kezdett a palota Meghan Markle bejelentése után

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője