Ma a te kezedben az irányítás - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 17.

2019.szeptember.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold a nap első felében még a Kos jegyében halad: nem tűröd az irányítást, magad veszed kezedbe a vezetést. Mivel nem viseled el a kényszert és az utasítgatást, alkalmazkodásod és kompromisszumkészséged átlagon aluli. Ebédidőben a Hold már átlép a Bika jegyébe: személyes erényed a türelem és a kiváló pénzügyi érzék. Ne hagyd, hogy a fiúd ma egyedül háljon, de tökéletes megértés működik ma a családoddal is, kezdve az anyagiaktól egészen a biztonsággal összefüggő kérdésekig. Ha merevnek érzed a nyakad, jelentkezz be a masszőrhöz!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha ki akarsz kerülni az ismeretlenségből, ne riadj vissza attól, hogy esetleg az orrodra koppintanak, estére viszont foglalj asztalt kedvenc éttermedben!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Van, aki jól érzi magát egyetlen barátnő társaságában, mások inkább olyan alkalmat keresnek, melynek során sokan gyűlnek össze, de este ne járj a tilosban!

Rák (06. 22-07. 22.) Minden szakértő hangsúlyozza, milyen nagy jelentősége van annak, ha a munka végeztével a fehér asztalnál összejönnek a dolgozók - mindenki csak nyerhet ezzel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első fele kedvez a távoli utazásoknak és a versenyszerű sportolásnak, de a nap második felében válaszd külön az érzelmeidet a munkádtól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel fontos számodra a biztonság, mások kimerészkedhetnek a spekulációk háborgó tengerére, te viszont konzervatívabb szemlélet alapján veszel ingatlant.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nagyon akarod, akkor a nap első felében ősembert tudsz csinálni egy civilizált munkatársadból, de az sem kizárt, hogy a haragod csap át szenvedélybe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Semmitől sem riadsz vissza, hogy megtartsd az állásodat, a pasidat viszont lassan, óvatosan csábítsd el, míg végül könyörög neked, hogy a magáévá tehessen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szexre vágysz, bátran követheted ösztöneid parancsát, de még a szeretődnek vagy az üzlettársadnak sincs joga bejelentés nélkül beállítani a munkahelyedre.

Bak (12. 22-01. 20.) Délelőtt fogyassz olyan táplálékot, amely értékes az agy számára, például diákcsemegét, este viszont látogasd meg kedvenc éttermedet a pasid társaságában.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pozitív viselkedésedet megerősítik, nagyobb valószínűséggel keresed meg kollégáidat merész ötleteiddel, de ne felejtsd el, hogy a családi élet kötelesség is.

Halak (02. 20-03. 20.) A pénzzel nem bánsz megfelelően - úgy érezheted, kedvesed diktál a családi kassza kezelésében, de este ne csodálkozz, ha a szomszédod felfedezi benned a nőt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője