Vigyázz, nehéz és veszélyes napok állnak előtted - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 5.

2017.szeptember.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap és a Neptunusz szembenállása csökkent önérvényesítési képességet jelez, ráadásul fennáll a veszély, hogy hajlamosak leszünk struccpolitikát folytatni, menekülni a problémák és konfliktusok elől. Félő, hogy problémás személyekhez vonzódunk, akiket meg kell menteni, és akikkel normális kapcsolat soha sem jöhet létre. Mivel vágyainkat képtelenek vagyunk kontrollálni, olyan dolgokat próbálunk megvalósítani, melyek pillanatnyilag nem realizálhatóak. Ezeken a napokon fokozódik a drogok, az alkohol, a mérgező anyagok, a víz vagy a fulladás okozta katasztrófák veszélye. Önbizalmunk, önérvényesítési készségünk egyenlő a nullával, könnyen válunk kihasználhatóvá és áldozattá, ezért helyesen tesszük, ha ebben az időszakban óvakodunk a józan megfontolást igénylő döntésektől.

Kos (03. 21-04. 20.) Törődj bele, hogy képtelenség mindenkinek megfelelni, az állás pedig, amit valaki felajánl, egészen más, mint aminek tűnik – nehogy zsákbamacskát vásárolj!

Bika (04. 21-05. 20.) Ne lebzselj a barátnőd pasija körül, ám ha egy barátnak vagy rokonnak tett szívességről van szó, szinte biztos, hogy nem gondolod józanul végig, mibe is vágsz bele.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha feláldozod magad a családért vagy a munka oltárán abban a hitben, hogy ezzel valakit adósságtörlesztésre kötelezel, akkor ne titokban reméld az ellentételezést.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi téren félrevezethetnek, kirabolhatnak, de azokat az adatokat, amelyek könnyen ellenőrizhetők, nem érdemes megmásítani, mert könnyen fülön csíphetnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Félő, hogy képtelen vagy határt szabni esztelen költekezésednek, viszont a hitelkártyád csak akkor válik újra hitelképessé, ha kiegyenlíted a tartozásodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Melléfogsz a partnerválasztásban, viszonyba keveredsz valakivel, aki elérhetetlen számodra, vagy aki megmentésre szorul, és csak problémákat kavar maga körül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Félő, hogy feláldozod magad valakiért, akinek rejtegetnivalója van, és képtelen vagy racionális döntést hozni a munkáddal és barátságaiddal kapcsolatban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki, akivel szerelmi vagy szakmai kapcsolatban állsz, csalódást okoz, és ha gyermeket hordasz a szíved alatt, ne hagyd, hogy a párod elcsatangoljon másfelé.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonaid vagy főnökeid keresztülhúzhatják a számításaidat, pillanatnyi feldobott hangulatod vagy ábrándozó beállítottságod pedig nagy bajba keverhet.

Bak (12. 22-01. 20.) Utazáskor meglophatnak, üzletkötés sikerében sem bízhatsz, ezért ha bármilyen ajánlatot kapsz, térj ki a válaszadás elől: jó lenne még egy kicsit informálódnod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma könnyű téged lóvá tenni, csőbe húzni, pénzügyekben ne dönts, óvakodj egy élősködő partnertől, de próbáld meg kideríteni mindazt, amit elrejt előled.

Halak (02. 20-03. 20.) Óvakodj attól, hogy egy olyan partner szeretetéért küzdj, aki nem tud se szeretetet, se biztonságot adni számodra, inkább válj meg ettől az ártalmas kapcsolattól.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője