A problémák elől az álmok világába próbálsz menekülni - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 7.

2017.szeptember.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a nap első felében a Hold még a Halak jegyében jár, nem csoda, hogy a problémák elől az álmok világában próbálsz menedéket találni. Végezz olyan munkát, amely teret enged csapongó fantáziád szárnyalásának. Iktass be egy zöldség-vagy gyümölcsnapot, lehetőleg olyan termékekből, amelyek ott teremnek, ahol élsz. Délután, amikor a Hold már a Kos jegyében folytatja útját, próbáld meg sportolással vagy szexszel levezetni energiádat, de óvd a szemed. Migrén ellen jót tesz a fejmasszázs és fogyassz elegendő folyadékot.

Kos (03. 2l-04. 20.) A nap első fele kiválóan alkalmas lábápolásra, később viszont annyira lekötnek a magad választotta programok, hogy senkit nem akarsz beengedni az életedbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Menj ma gyógyfürdőbe, engedélyezz magadnak egy kellemes lábmasszázst, de ha nem értesz valamit, akkor se érezz zavart, félelmet vagy elszigeteltséget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mielőtt bármilyen csábító pénzügyi ajánlatot elfogadnál, hallgasd meg barátaid tanácsát, kérd ki környezeted véleményét, de ne hagyd, hogy helyetted döntsenek!

Rák (06. 22-07. 22.) Ma figyelj oda tested és lelked jelzéseire, és tudd, mikor kell megállnod: ha agyonhajszolod magad, akkor az esti órákban már csak kínzó fejfájást fogsz érezni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A napi kiadásaidhoz szükséges pénzt igyekezz egyensúlyba hozni a megtakarításaiddal, de jó alkalom kínálkozik arra, hogy megismerj egy idegen kultúrát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered valami nagyszerű élményre vágyik, de ha így elhanyagolod, máshol keresi majd a felüdülést: vegyél például mozijegyet, ezzel társad kedvében járhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mai tevékenységeidet az érzékenység és a versengés sajátos párosa jellemzi, kapcsolataidban a rámenősség álarcként szolgál érzelmi sebezhetőséged leplezésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha délelőtt kiszemelsz valakit magadnak, érzelmeid viszonzásra találnak, de több sürgős feladatot is a nyakadba varrnak, ráadásul a megoldást is sürgetik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma újra felfedezheted és kiélheted a benned szunnyadó kreativitást, a nap második felében pedig a csábítás alanyaként és tárgyaként is villámgyorsan tűzbe jössz.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvenc zenéd megnyugtat, és kedvező irányban befolyásolja gondolataidat, de belső feszültségedet a nap második felében ne hozzátartozóidon vezesd le!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sokkal jobban értesz egy terv beindításához, mint kivitelezéséhez: könnyen elterelődik a figyelmed, ha izgalmasabb dolog vagy személy kerül a látóterébe.

Halak (02. 20-03. 20.) Jogodban áll ugyanannyit kapni egy kapcsolattól, mint amennyit beleadsz, de jobban teszed, ha a nap második felében gátat vetsz költekezési hajlamodnak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője