Életedet ma a felhők között, a tündérmesékben éled - Egymondatos horoszkóp: augusztus 6.

2020.augusztus.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halak jegyében úszkáló Hold délután a Bak-Jupiterrel találkozik, az esti órákban pedig a Neptunusszal kerül együttállásba: hallgass a tudatalattidra és megérzéseidre, mert jobban útbaigazítanak, mint az észérvek. Ápold szakmai kapcsolataidat, de a művészetek terén is hasznosíthatod gazdag fantáziádat. Ha nyaralsz, a vízi utazás, a vitorlázás vagy bármilyen vízi sport ideális elfoglaltság lehet. Az esti órákban bánj nagylelkűen szeretteiddel, jótékonykodj, de ha kimozdulsz otthonról, a mozi (az illúzió világa) különösen megfelelő számodra. A késői órákban álmaidnak semmi köze a logikához, de annál több köze van belső boldogságodhoz.

Életedet ma a felhők között, a tündérmesékben éled - Egymondatos horoszkóp: augusztus 6.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Neked is vannak a munkaidő után szabad perceid, amikor gondos törődést és védelmet igényelsz rokonaidtól, de az esti órákban ajánlatos a való világban élned.

Bika (04. 21-05. 20.) Szívesen segítesz a barátnőidnek, de ha egyikük olyasvalamihez kéri a közreműködésedet, amely nem egyértelmű a számodra, legyél kevésbé szolgálatkész.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas zenével, művészettel kapcsolatos tevékenységre, de az alkohol nemcsak a saját egészségedet veszélyezteti, hanem az állásodat is veszélybe sodorja.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben eltévedhetsz; de ha mindig csak adni akarsz, közben pedig nem fogadod el a párod és kollégáid segítségét, magatartásod sértő lehet számukra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Túl sokat dolgozol, ezért egy kis vásárlásterápiára volna szükséged, a kedvesed viszont elgondolkozik azon, vajon mi az oka annak, hogy két kézzel szórod pénzt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megbízható férjanyagra vadászol, az esti órákban talán rájössz, hogy megint olyan kútba merítetted a hálódat, amelyben rajtad kívül még sokan horgásznak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Óvakodj attól, hogy túl sokáig maradj ugyanabban a beosztásban, mert félsz attól, hogy olyasmibe keveredhetsz, ami meghaladja az erődet, képességeidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként nélkülözhetetlen számodra a kreatív környezet, de ha a kedvesed ugyanolyan összekuszált, mint te vagy, engedj szabad utat érzéseid közlésének.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha úgy érzed, hogy összezavarodtak családodban a dolgok, keresd meg a baj okozóját, de ha nincs bevételed, tedd hasznossá magad, ne várd az állami segélyt!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma ehhez értesz a legjobban: fellazítani partnered vagy egyik ismerősöd gátlásait, és szóra bírni a másikat, aki észre sem veszi, milyen szépen kitárulkozott előtted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha gazdag pasit fogtál ki magadnak, nem izgatnak többé zűrös pénzügyeid, de ne dolgozz ott, ahol csak minifizetést kapsz, vagy ahol túl kevés a borravaló.

Halak (02. 20-03. 20.) Életedet ma a felhők között, a tündérmesékben éled, pedig már igazán észrevehetnéd, hogy a pasid nem békakirályfi, hanem csak egy királyfinak álcázott béka.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője