Este heves viták robbanhatnak ki - Egymondatos horoszkóp: június 5.

2020.június.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Telihold a Nyilasban! Mivel a Holdat és a Napot is a Mars támadja, este heves viták robbanhatnak ki, ha nem gyakorolsz önuralmat. A közlekedésben nem árt türelmesebbnek lenni, de tudásszomjadat kielégítheted. A fő jellemző azonban a gyorsan változó információ, amely megjelenik az interneten, a rádió- és TV-állomások híreiben. Az Ikrek-Nap azonban olyan információkat is képvisel, amelyeknek nem érdemes hitelt adni. Ám a Rák jegyében lévő Merkúr és a Bika-Uránusz barátságos rezgéseinek köszönhetően meleg és termékeny családi, szakmai és üzleti légkört teremthetsz, és azzal is tisztában vagy, hogy életednek bizonyos elavult struktúrái változtatást igényelnek. Inspiráló beszélgetéseket jelez ez a fényszög, és attól sem riadsz vissza, hogy olyan témákról beszélj, amelyeket eddig megpróbáltál a szőnyeg alá söpörni. Váratlan találkozások, meglepő ajánlatok, jó hírek okoznak pozitív előjelű izgalmat, de ez a nap kiválóan alkalmas arra is, hogy lecseréld elavult műszaki berendezéseidet.

Este heves viták robbanhatnak ki - Egymondatos horoszkóp: június 5.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Váratlan kiadás borzolhatja idegeidet, de az is lehet, hogy önként vágsz bele lakásvásárlásba vagy otthon végezhető munkába, ami jó befektetés lesz, tehát megéri!

Bika (04. 21-05. 20.) Számos helyzetben hasznát veheted üzleti érzékednek, tárgyalási képességednek, kedvesed pedig legalább olyan büszke pénzügyi sikereidre, mint te magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha már nem elégítenek ki a múltbeli sikerek, ideje, hogy előállj valamivel, ami új pénzforrást nyithat meg számodra, vagy ismét figyelemre méltót produkálj.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkában, üzleti kapcsolatban a nagy meglepetés napja következik, és ha üzleti partnereddel vállalkozói vizekre merészkedsz, gyors és nagy haszonra tehetsz szert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hivatásod új kerékvágásban folytatódhat, de munkamániás párod nem könnyíti meg a dolgodat, a pénzért pedig ne tegyél olyat, amit később megbánhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a kapcsolataidban, munkádban vagy tanulmányaidban váratlan lehetőségek adódnak, minden ilyen alkalmat használj ki - ma könnyen feltalálod magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tanulj új dolgokat, mint például számítógépes programozást – komputered segítségével egészen új szakmai és üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A nemzetközi piacon sikeres lehetsz, könnyen szerzel hitelt vagy ösztöndíjat, és egy bizonytalan lábakon álló kapcsolatban is változásra számíthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Álláskereséskor, üzletkötéskor kísérletezz új módszerekkel, de hagyatkozz a megérzéseidre - aztán vedd is a bátorságot, hogy e szerint tárgyalj és dönts.

Bak (12. 22-01. 20.) Megérzéseidre hallgatva váratlan nyereségre tehetsz szert, de a helyedben egyik kollégáddal vagy befektetőddel inkább szeretkeznék, mint üzletelnék.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ritkán adódik az életedben ilyen nagyszerű állásajánlat vagy üzleti lehetőség, határozz a megérzéseidre hallgatva, de a döntésbe vond be a családot is.

Halak (02. 20-03. 20.) Sziporkázó ötleteiddel, kreativitásoddal felhívhatod magadra annak a figyelmét, aki annyira elbűvölt - a mai találkozáson vagy telefonhíváson nagyon sok múlik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője