Ez a csillagjegyed szerint rád jellemző öltözködési stílus

2019.október.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nőies, letisztult, extrém vagy éppen nagyon színes? Eddig nem igazán tudtad, hogy mi áll jól igazán? A csillagjegyed segíthet a döntésben, nézd meg, hogy rád mi jellemző.

Ez a csillagjegyed szerint rád jellemző öltözködési stílus
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.)

A divatvilág kaméleonjának is becézhetnénk a Kos lányokat. A klasszikus vonalvezetésű ruhadarabok éppúgy, mint a vagány utcai szettek kiválóan állnak nekik. Ezeket a stílusokat a Kos szereti is váltogatni. Gardróbjának alapelemei közé tartozik a blézer és a kis táska, de a farmerdzseki és a sportos felső is egyaránt megtalálható. Törekedj az alapdarabokra és olyan fazonokra, amelyek igazán kiemelik alakodat.

Bika (04. 21-05. 20.)


Egyenesen odavan a divatért. Nem csak viselni szereti, de szívesen meg is osztja a napi outfitjét a nagyvilággal. Ha eddig még nem vezetsz vlogot, lehet, hogy nem ártana belevágni. Mindig stílusos és mindig egyedi, nem igazán érdekli, ha bizonyos ruhadarab kiment a ,,divatból, hisz mindig úgy kombinálja, hogy a végeredmény igazán sikkes. A pasztellszínek kifejezetten jól állnak neki.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

A csillagjegy szülöttjei a különböző stílusú ruhadarabokat bátran válogatják össze és ezeket a mixeket magabiztosan is viselik. Jól érzik magukat egy farmerben és pólóban is, viszont szívesen vesznek fel valamilyen extrém darabot is, épp amilyen kedvük van. Ami viszont az Ikrek gyengéje az a cipők és kiegészítők. A napi szettet úgy próbálja meg összeválogatni, hogy kétszer ne viselje ugyanazt az összeállítást, erre mindig szán időt. A bókok pedig sosem maradnak el.

Rák (06. 22-07. 22.)

Kifinomult, érzékeny és romantikus személyiségük az öltözködésükben is megjelenik. Leginkább a nőies, kifinomult, fodros darabok vannak a gardróbjukban. Apropó gardrób, nem kizárt, hogy a legtöbb ruhával rendelkező csillagjegy a Rák, sokszor még ő is képes elveszni benne. Viszont tudja, hogy mindenre szüksége van. A készülődés kissé több ideig tart nála, de a szuper megjelenés érdekében mindent, nem igaz? A kedvelt színei a vörös, fekete és púderrózsaszín. Ezekkel sosem lehet mellé lőni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

A tüzes és magabiztos jellem a ruhatárukon is visszaköszön. Alapjáraton kedvelik az egyszerű ruhadarabokat, amelyek jól kombinálhatók. Viszont, ami sosem maradhat el, az egy extra kiegészítő, ami lehet egy különleges divattervező által készített cipő, vagy egy menő táska, esetleg valamilyen karakteres ékszer. Ez az, amitől egyedi lesz a megjelenése. Az élénk színektől sem retten meg, és kifejezetten jól is állnak neki.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Igazi kifinomultság, igazi hölgy. A praktikus, letisztult ruhadarabok jellemzik leginkább a Szűz jegyűeket. Ha benéznék a gardróbjába biztosan rendet és színek szerinti válogatást látnánk. Minden alkalomra megfelelően öltözik, ízlésesen és visszafogottan. A virágminta biztosan visszaköszön valamelyik kiegészítőjéről. Ha egy kicsit feldobnád a ruhatáradat, akkor ajánljuk a piros színt, biztosan jól állna neked. És mások is észrevennék a változást.

Ez a 6 csillagjegy változik a legtöbbet élete során

Ez a 6 csillagjegy változik a legtöbbet élete során

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Ruhatárukat hatalmas összhang jellemzi. Bátran viselnek merész darabokat is, de mindig figyelnek arra, hogy egyensúly legyen. Amit igazán szeretnek, az anyagokkal játszani, például egy fekete bőrnacit biztosan egy fehér selyem inggel fogják viselni, vagy egy bársonyszoknyát csipke felsővel. A végeredmény mindig izgalmas és stílusos lesz. A maszkulin és feminin elemek egyaránt jól állnak nekik.

Skorpió (10. 24-11. 22.)


Bátor, leleményes és titokzatos személyiség jellemzi. A megjelenése mindig kifogástalan, mindig jól néz ki. Az lehet a titok, hogy ha egyszer megtalálja azokat a darabokat, amelyek beválnak és jól állnak neki, akkor azután már nem kísérletezik. Ez nem jelenti azt, hogy unalmassá válik hiszen, mindig fel tudja dobni olyan kiegészítővel, hogy fel sem tűnik senkinek. Csak így tovább!

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Életvidám, jó humorérzék és szabadság, ezek a jegyek nemcsak személyiségükre igazak, hanem az öltözködésükre is. Általában a klasszikus darabok viselése jellemző rájuk, de ha valahová igazán ki kell öltözni biztosan, nem fogják vissza magukat. Nincs olyan szín, ami a Nyilasok jegyűeknek ne állna jól. Imádják a különleges darabokat, és ha valamivel kitűnhetnek a többiek közül. Az egyik legkedveltebb kiegészítőjük a rúzs. Minél élénkebb annál jobb.

Bak (12. 22-01. 20.)

Egyszerűség, kifinomultság, valamint kényelem jellemzi a stílusukat. Szeretik a megszokott alapdarabokat, de nincsenek ellene a változásoknak. Szeretik a rafinált csavarokat az összeállításokban, de nem a feltűnő meglepetésekre gondolunk, hanem az olyan megoldásokra, amit azok értékelnek igazán, akiknek van szemük az apró részletekre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A Vízöntő szereti a földszíneket a vagány cuccokkal párosítani. Bátran viselhetik is, az állatmintákat nem csupán kedvelik, de bátran viselhetik is. Elegáns csipkepóló egy dögös bőrdzsekivel? Ebben tündökölni fog. A saját ízlését és az aktuális divatot mindig szuperül összhangba tudja hozni.

Halak (02. 20-03. 20.)

Szabad szellem uralkodik személyiségén, ami a ruhatárában is megjelenik, amelyben mindig lehet találni valami egyedi darabot. Szeretik a lágy esésű, lebegő darabokat, amik csak sejtetik az alakjukat. Az overálok és kezeslábasok kitűnő választás lehet számukra. A Halak lányok gyengéje a feltűnő kiegészítők, ezekben bármennyit képesek felhalmozni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője