Ez a karrierépítés napja - Egymondatos horoszkóp - június 12. hétfő

2017.június.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a hold még ma is a Bak jegyében folytatja útját, a karrierépítés mellett azért azt is vedd figyelembe, hogy ez a holdállás a bőröd állapotát is befolyásolja: jelentkezz be a kozmetikushoz tisztító kezelésre, de a szőrtelenítés sem lesz olyan fájdalmas, mint más napokon. Mások szemében kissé arrogánsnak tűnhetsz, ha könyökléssel próbálsz feljebb kapaszkodni a ranglétrán. A sikeres üzletasszony szerepe ma jobban illik hozzád, mint a serény háziasszonyé. Tehetségedet kamatoztathatod a politikában vagy a diplomácia világában, de az esti órákban, amikor az Uránusz támadja a holdat, igyekezz megőrizni lelki és érzelmi egyensúlyodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a főnöködet előléptették, és el van ájulva az önnön fontosságának tudatától, éreztesd vele, hogy nem azért van, hogy lökdössön, hanem hogy segítsen téged.

Bika (04. 21-05. 20.) Szívesen utaznál vagy művelődnél, de vannak bizonyos kötelezettségeid, amelyeknek eleget kell tenned, este viszont már ne strapáld agyon magadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti ajánlat józan átgondolás után már nem tűnik olyan kedvezőnek; este pedig mondj nemet valakinek, aki kifejezetten gazdag nőkre vadászik.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem akarod, hogy bárki azt hihesse, hogy viszonyod van a főnököddel, de gond egy szál se, hiszen nem rajongasz túlzottan ezért a karrierista nyárspolgárért.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó, ha olykor besegítesz a kollégák munkájába, különösen akkor, ha valahol elakadt a dolog, hiszen biztos, hogy képes vagy a többieket átlendíteni a holtponton.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha kedvesed megközelíthetetlennek tűnik, akkor rombold le azokat a korlátokat, melyeket maga köré vont, de ne hunyj szemet, ha idegen ágyba tölti az estét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid el akarják venni tőled az esélyt, hogy beszállj a családi vállalkozásba, mert maguknak akarják a céget, veled meg nem törődnek, merj tiltakozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minthogy tudod, milyen értékes dolog az idő, ma tervszerűen osztod be, ez érett és stabil személyiségednek köszönhető, de a gyengéid senkire sem tartoznak!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kemény harcok árán építetted fel cégedet, és senki nem tett neked szívességet, akkor neked sem kellene este engedményekre hajlanod másokkal szemben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha meglévő társad képes rá, hogy túllépjen a múlton, akkor neked is sikerülhet, de mivel számodra fontos a társadalmi rang, könnyen belezúghatsz egy "fejesbe".

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nem érzed biztonságosnak feltárni, hogy milyen nagy szükséged van kollégáid támogatására, este pedig ne csodálkozz, ha ötleteidet nem fogadják nyitottan.

Halak (02. 20-03. 20.) Este az exed jelentkezik, de nagyon is jól tudod, milyen gátlástalan alakkal állsz szemben, aki céljai érdekében mindent és mindenkit habozás nélkül kihasznál.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

10 alkalom, amikor Sydney Sweeney meztelenruhában lopta el a show-t

10 alkalom, amikor Sydney Sweeney meztelenruhában lopta el a show-t

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője