Félreértésekkel teli nap lesz a mai - Egymondatos horoszkóp: július 1. hétfő

2019.július.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Július első napján a Hold az Ikrek jegyében jár: reggel ugyan a Neptunusz zavaró fényszöge még kommunikációs bakikat, félreértéseket és tévedéseket okozhat, de később már, amikor közelít a Vénuszhoz, nagyon fontos, hogy elég időt fordíts kapcsolataidra, mert általában ezek felgyorsult élettempónk első áldozatai. A mai nap kedvez a rövidebb kiruccanásoknak, az információgyűjtésnek és a levelezésnek. Este, amikor a Hold együttállásba kerül a Vénusszal, küldj a párodnak tréfás üzenetet, vagy bármit, amiről eszébe jutsz, és fordíts több időt az őszinte kommunikációra. Ha egy ismeretség nem megy ki a fejedből, szellemi sziporkáiddal könnyen elkápráztathatod vágyaid tárgyát.

Félreértésekkel teli nap lesz a mai - Egymondatos horoszkóp: július 1. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Reklámhadjáratoddal gyarapíthatod bevételedet, sokan találnak ellenállhatatlannak, az internet vagy egy belvárosi séta pedig remek flörtölési lehetőséget ígér.

Bika (04. 21-05. 20.) A pénzhiány ma leleményessé tesz, de mivel könnyedén szórod a pénzt, a sok, többnyire nem jelentős kiadás összeadódva igencsak megterhelheti a költségvetésedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ötletesség, könnyedség és kreativitás kell ahhoz, hogy megismerkedj a nagy Ő-vel, de biztos lehetsz benne, hogy a legtöbb nőt lepipálod - csak ne bízd el magad!

Rák (06. 22-07. 22.)
Sejtelmes dolgok történhetnek veled, s bár ma szeretsz egyedül lenni, tisztában vagy vele, hogy ezt társaságba járással, rokonlátogatással kellene ellensúlyoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barátnőid társasága egyrészt elszórakoztat, másrést kikérheted a tanácsukat, közben vidám csatákat is vívhattok a borospoharakkal, netán néhány pasival.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hivatásodban bezsebelhetsz minden elismerést, meglepődve veszed át a fizetésedet, jóval többet kapsz, mint máskor: ez lesz főnököd ajándéka jól végzett munkádért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap főleg azoknak kedvez, akik üzleti úton vagy szabadságon vannak: ma nemcsak szíveket hódíthatsz meg, más jellegű, anyagi sikerekre is számíthatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzletkötés a mai napon a kisujjadban van, üzleteidet ravasz módon intézed, s kétség sem férhet hozzá, hogy szexuális technikádat is tovább finomítod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel partnered átlát rajtad, üzletféllel ne bonyolódj kalandba, ragaszkodj hozzá, hogy kapcsolatotokat teljes mértékben az üzleti ügyekre korlátozzátok!

Bak (12. 22-01. 20.) Jó állásajánlatot kaphatsz, és ha egyszer végre éles elméjű emberek közé kerülsz, biztosan szerzel új hódolókat is magadnak, nem leszel többé magányos remete.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha beleszerettél valakibe, akkor be kellene mutatnod közeli hozzátartozóidnak a választottadat: ez talán a legjobban sikerülne egy családi összejövetelen.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szíved választottja megemlíti, mi lenne, ha összeköltöznétek, ne mondj igent, csak ha meggyőződtél róla, hogy kedvesed hajlandó feladni függetlenségét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője