Feszült vagy? Ma vezesd le az ágyban! - Egymondatos horoszkóp - augusztus 28. hétfő

2017.augusztus.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpió Hold és az Oroszlán-Mars diszharmonikus 90°-os fényszöge intenzív, szélsőséges érzelmekkel és makacssággal jár, ezért sértődés vagy bosszúállás helyett tisztázd a félreértéseket. Ne akard a hangulatodat vagy véleményedet ráerőltetni másokra, könnyen vita lehet a vége. Ha csípős kedvedben vagy, vezesd le a feszültséget sportolással, szexszel, esetleg menj úszni vagy szaunázni – most jót tehet az izzadás. Alaposan tisztítsd meg a bőröd, ma ugyanis jobban hat a testradír és különösen méregtelenít a szauna. Ami az intimitást illeti, élvezed a tabuk nélküli szexet, és azt, ha "rossz" lehetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha kiderült, hogy a tiltott gyümölcsből falatoztál, vagy szeretőd van, ne csodálkozz, ha a megcsalt fél vagy faképnél hagy, vagy bosszúból elkölti az összes pénzedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Miért akarsz nagy esküvésekkel megterhelni egy izgalmas, de rövid távú kalandot, ami nagyon jól eshet, de ezzel passz: a partnered legalábbis így látja a dolgot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valamit elrontottál, vagy más módon haragítottad magadra munkatársaidat, és ráadásul még neked áll feljebb, addig visszakozz, amíg nem késő.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne produkálj féltékenységi rohamot, ne költekezz felelőtlenül, ne gyanakodj, ha a párod horgászni megy, de óvakodj attól, hogy egy parazitát fogj ki magadnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Félő, hogy hozzátartozóid szemére hánysz mindent, amivel valaha megbántottak, vérig sértettek vagy megaláztak, és úgy érzed, mindegy, hova ütsz, csak fájjon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha mindenkit elmarsz magad mellől, ne csodálkozz azon, ha egyedül maradsz: próbáld meg rossz hangulatodat azokon vagy ott kitölteni, ahol a sérelem ért!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha becserkészed a piacot, megtalálhatod a módját, hogy egy kis pénzt megforgass, eltölthetsz egy éjszakát egy menő aranyifjúval – ma ennyi történhet, semmi több.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igyekezz kivédeni a nőgyógyászati gyulladásokat, de ha magabiztosságod önhittségbe csap át, ne csodálkozz azon, ha egyre többen fordulnak el tőled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A feszültségét vezesd le sporttal, és ha idegen alsóneműt találsz a pasid járgányában, ne kezdj el zokogni, inkább készülj a visszavágásra: hívd fel az exedet!

Bak (12. 22-01. 20.) A szex késlelteti az öregedést, de valószínűleg kemény üzleti tárgyalás előtt állsz, amelyen mindenki megpróbálja magának a legelőnyösebb feltételeket kicsikarni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Uralkodj az indulataidon, amikor kezdesz dühbe gurulni, és ismerd fel, hogy ez a te érzelmed, tehát dönthetsz arról, hogy szükséged van-e rá, vagy nincs.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod félrelép, mindhiába sok a bajod, dolgoznod kell: rengeteg a munkád, ráadásul anyagilag sem kifizetődő, az ágyban viszont gimnasztikázni akarsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője