Figyelj, nehogy átverés áldozata legyél ma - Egymondatos horoszkóp . június 14. szerda

2017.június.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A diszharmonikus Merkúr-Neptunusz rezgések fokozott óvatosságra intenek: ábrándokba menekülés helyett igyekezz megőrizni kapcsolatodat a valósággal, nehogy valamilyen tévedés, átverés vagy csalás áldozatává válj. Ha valaki hazudik neked, titkol valamit előtted, megszegi ígéretét, ez alapos okot szolgáltat egy kapcsolat felbontására. Ködös elképzelések, hazugságok, csúsztatások, intrikák, kommunikációs zavarok okozhatnak problémákat ezen a napon, de az utazásokkal, megállapodásokkal, alkohollal vagy a drogokkal összefüggő problémák is kínos perceket okozhatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne írj alá szerződést, és ha kínos pletykába keveredsz a munkahelyeden, tanulj az esetből, és a jövőben sokkal jobban gondold meg, hogy kivel állsz szóba.

Bika (04. 21-05. 20.) Barát, gyerek vagy éppen a kedvesed elaltatva éberségedet megpróbál visszaélni jóhiszeműségeddel, vagy a valóság eltorzításával próbál megrövidíteni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tévedéseidért, csúsztatásaidért fizetned kell, a bonyodalmak elkerülése érdekében pedig tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre csak egyenes választ kaphatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma vessél el mindent, ami irreális vágyak szüleménye, mellőzd a témakerülést, életedet alapozd a tényekre, de külföldi utazást, szerződés aláírását napold el!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindegy, hogy kapcsolataidban vagy az üzleti világban azért cselekszel a tények ellenére, mert rosszul ismered őket: ma csak veszteségre számíthatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki megszegi ígéretét, és olyan helyzetet teremthet egy rosszindulatú kijelentésével, amely kedvezőtlen színben tűntet fel téged főnököd vagy partnered előtt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne változtass állást, külföldi utadat napold el, ne hozz fontos döntést, peres ügyben, vizsgádon jelents beteget, és kerüld munkahelyeden a bajkeverőket!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki, akihez gyengéd szálak vagy pénzügyi érdekek fűznek, hazudik, lenyúlja a pénzedet, vagy irracionális ajánlatokkal bekerít, lépj ki a "körből"!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha elfelejted bezárni az ajtókat, nemkívánatos "vendégek" foszthatják ki lakásodat, de az sem kizárt, hogy hazugságok okoznak problémát párkapcsolatodban.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel valaki ma átverősdit játszik, legyél óvatos, ha szerződést kötsz, vagy megállapodást írsz alá, nehogy csapdába sétálj, de a közlekedéssel is lesz épp elég bajod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerelemben, anyagiakban maradj kapcsolatban a valósággal: ma csak egyet tehetsz: őszintén szembenézel a tényekkel, és tisztázol egy kétértelmű helyzetet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ébredj rá, hogy az együttélés nem alkalmas a törvényes házasság siettetésére, és ha valaki megpróbál belekényszeríteni egy döntésbe, próbáld húzni az időt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője