Horoszkóp 2016. március

2016.március.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Halak (február 20.-március 20.)
A HÓNAPOD Bárkit el tudsz bűvölni, de nehezen döntesz érzelmi kérdésekben, és szívesen bonyolódsz titkos ügyekbe. Ne ígérj meg olyasmit, amiről már most tudod, hogy képtelen leszel megcsinálni. Igaz, hogy nehéz nemet mondani, de még kínosabb lenne utólag magyarázkodnod. Ha nyíltan vállalod, hogy ez a feladat meghaladja képességeidet, őszinteséged még rokonszenvet is kelt főnökeidben, partneredben. Soha ne színlelj érzelmeket a pasidnak, mert kilométerekről kiszagolja a füllentést. Ha egyszer megrendül benned a bizalma, nehezen szerezheted vissza. Ne szállj szembe a "tekintélyekkel", a hatósággal, ha látod, hogy úgyis hiába. Ha egy probléma jogi ismereteket igényel, akkor bízd inkább ügyvédre a dolgot. Szakmai és vállalkozói sikered azon múlik, hogy ellen tudsz-e állni erős hajlamodnak a valóságtól való eltávolodásban.

AZ ÉVED Kedvesedet hideg zuhanyként érheti, ha túlságosan követelőző vagy, de ne hagyd, hogy a párod arra kényszerítsen, hogy az általa felállított szabályok szerint élj. Kapsz néhány kiváló ajánlatot, amely anyagilag és szakmailag is óriási lehetőségeket kínál, de emberileg ellenkezik az elveiddel. Semmi esetre ne vágj bele, ha később ebből jogi vagy lelkiismereti problémáid adódhatnak. Ne vitatkozz a munkahelyeden vallásról és politikáról, és ha szerelmes leszel, bizonyosodj meg róla, hogy partnered tényleg független-e – lehet, hogy még házas. Ha megfelelő módon kérnek, életedet és véredet áldoznád a jó ügy érdekében. Őszig azonban inkább arról van szó, hogy megpróbálják kihasználni jóhiszeműségedet. Az első pillanatban talán még hajlanál is rá, csak később merül fel a kétség gondolata. Legyél résen!

Kos (március 21.-április 20.) Megkapod az állást, amire nagyon vártál, de a hatalom és a karrier ösvényére lépve időnként magányos leszel. A hatóságokkal vagy munkaadóiddal konfliktusba vagy pereskedésbe keveredhetsz, és ha felhagysz a tanulással, stagnálni kezdesz. Ha valaki túlságosan fontos a számodra, akkor hajlamos vagy túl sok áldozatot hozni érte. Viszont ha nem ragaszkodsz hozzá görcsösen, akkor az esetleges elvesztését is könnyebben elviseled, ami egyúttal azt is jelenti, hogy keményebben ki tudsz állni a saját érdekeidért. Az viszont már gond, ha nem vagy hajlandó szembenézni a valósággal, mert az esetleg nem olyan káprázatos, mint ahogy hinni szeretnéd, és ráadásul ennek függvényében irányítod kapcsolataidat. A hónap végén viszont újra tettre késznek, vonzónak érzed magad, és olyan társat vonzol magadhoz, aki a szüntelen pörgés és kaland híve.

Bika (április 21.-május 20.) Előfordulhat, hogy kedvesed, rokonaid vagy barátaid segítségével olyan előnyökhöz jutsz, amelyek könnyebbé teszik az életed, mozgósíthatod befolyásos ismerőseidet, akik megoldják problémáidat, melyekkel egyedül nehezen boldogulsz. Boldogsággal, pénzesővel teli időszak következik, és ha régóta vágytál trónörökösre, de nem jártál sikerrel, próbáljátok meg márciusban újra. Néha minden sikerül, amihez csak hozzáérsz, viszont máskor vagyonokat spórolhatsz meg azzal, hogy elfogadod veszteségedet, felszámolsz ahelyett, hogy később esetleg mindenedet elveszítenéd. Adóbevallásodat ellenőriztesd könyvelővel, mert márciusban felkészülhetsz NAV ellenőrzésre. Ne szekáld viszont, ha kedvesed időnként elhúz a haverokkal, és nem téged kényeztet folyton. Ha el akarod nyerni a szívét, szentelj időt egy számodra is hiteles jótékonysági akcióra: nemes lelkű, segítőkész fiúd vonzódik minden jó ügyhöz.

Ikrek (május 21.-június 21.) Párodat 6-a után vég nélküli pörgésre programozza be a hiperaktív Mars. Olyan lány kell neki, aki jó pajtás, és aki sosem érzeleg sziruposan. Ha benne vagy minden őrültségben, ez a pasi akár veled is maradhat. Új, vonzó kolléga érkezik a munkahelyedre, s ez természetesen lazítja munkatempódat. Olyan kellemetlen helyzetbe kerülhetsz az irodában vagy akár a meglévő kapcsolatodban, hogy a szakítás az egyetlen értelmes megoldás. A hónap végén válaszút elé állítod a szeretett személyt, s ez könnyen váláshoz vezethet, amit pedig te sem kívánsz igazán. Tartózkodj érdemeid eltúlzásától, nehogy elszúrd főnököd jóindulatát. Ha felveszed a kesztyűt, amelyet egy áskálódó kolléga vet oda neked, csak saját jó hírnevednek ártasz. Elképzelhető, hogy jelenlegi munkaszerződését felbontják, de a hónap vége kedvez az új szövetségeknek. Főnököd gazdasági nehézségekről papol? Világosítsd fel, hogy csak illő fizetségért lehet megfelelő munkát végezni!



Rák (június 22.-július 22.) Eszedbe juthat, hogy elmenekülj a városból, s akár szakmai út, akár külföldi nyelvtanulás, a március mindenképpen teljék az utazások jegyében. A pénzt azonban még elő kell teremtened. Ne dühöngj, ha az úton időnként dugóba kerülsz! Hallgass zenét, beszélj szeretteiddel, hiszen erre úgysem jut máskor sok idő! Vagy talán nem a forgalmi akadály tesz ilyen ingerültté? Mostanában mindennel elégedetlenkedsz, mindenkiben találsz kivetnivalót. Jól van ez így? Párod keményen dolgozik, s ha te is a szakmai és üzleti sikerért tepersz, célirányos terveiddel magadhoz kötheted őt. De ne szegd meg ígéreteidet, ne beszéld ki! Kedvesed azonnal kővé válik, ha kifecsegsz magatokról valamilyen intim részletet a barátnőidnek. Ha jogtalanság történik veled, vagy ha valaki meg akar rövidíteni, ne fogd be a szájad, inkább csapj az asztalra.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Ne feledd befizetni az adót, kiegyenlíteni az elmaradt számlákat, mert mulasztásaidból hamarosan többletkiadásaid, jogi zűrjeid származnak. Márciusban ügyelj arra, hogy minden pénzügyed szabályos legyen, de 22-e után új időszámítás veszi kezdetét tanulmányaidban és pénzügyeidben, és ügyesebben befolyásolhatsz, mint korábban. Használd ki, hogy a párod szereti a meglepetéseket, és kedveskedj neki váratlan örömökkel! Ám ha a pasidat teljesen maga alá temeti a munkája vagy vállalkozása, a szex az utolsó, ami 6-a, 14-e vagy 23-a táján eszébe jut. Ám ha szembenéztek a problémával, sokkal jobb lesz az ágyban, csak arra ügyelj, nehogy az anyagi viták közétek álljanak. Kedvesed a hónap utolsó harmadában a testiségben leli örömét, a kalóriaégető szexben hisz, és az sem árthat, ha vele jársz edzésre. Gátlástalan, rámenős stílusa és fizikai magabiztossága hamar rábír, hogy te is elengedd magad.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Egy Skorpió vagy Bak egyaránt vágyik testedre, lelkedre, s ha beléd esett, hűséges hódolód marad. Legendás állóképessége minden alkalommal heves kielégülésekkel ajándékoz meg, és bár nem valami jó társalgó, igaza is van: minek a szó, amikor észveszejtő a szex. Viszont egyre kíváncsibb vagy rá, hogy partnered hová és főként kivel távozik, amikor a legkülönbözőbb időpontokban eltűnik néhány napra. Mielőtt gyanakodva vádolni kezdenéd, próbáld meg kideríteni a valódi okot, mert nagyon kellemetlen helyzet alakulhat ki téves megítélés esetén. Drogossal vagy alkoholistával tilos összekötni az életed, és ha egy vallomás ásványvíznél erősebb szer hatására hangzik el, az nem állja meg a helyét a valós életben. Ha ingatlanügyben rosszul döntesz, komoly gondjaid adódhatnak a későbbiekben. Felül kell kerekedned a problémán, nem sopánkodni rajta, hanem újult erővel a jövő felé tekinteni.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Vigyázz 12-e előtt, mert a pasid nem szereti a sziámi típusú, sülve-főve együtt kapcsolatot! Ha viszont a hónap végén cirógatod az egóját, a tenyeredből fog enni. Célba találsz, ha spontán, kalandvágyó vagy és nem korlátozod a szabad mozgásban. Az ügyfelek és a kollégák időnként megpróbálnak elbizonytalanítani. Ha éppen rossz formában vagy, és többet tépelődsz a kelleténél, hívd fel a párod vagy egyik barátnődet, aki segít helyretenni a gondolataidat. Követelések és vitára való készség nélkül nem tudsz kiharcolni magadnak magasabb bért. Tanulj meg határozottabban kiállni a jogaidért! Csalafintaságokon azonban ne törd a fejed, belebukhatsz. Sokszor nagyon nehezedre esik világosan közölni vágyaidat, óhajaidat. Vársz, hogy megfelelő ajánlatot tegyenek neked, ha pedig már nincs menekvés, és neked kell nyilatkoznod, akkor gyakran kevesebbet kérsz, mint amennyi megilletne. Szakmai kapcsolatrendszered veszélybe kerülhet, utazás közben károk érhetnek.

Skorpió (október 24.-november 22.) Ha valaha is ki akartad használni kreativitásodat, és az ötleteidért akartál fizetést kapni, akkor ez a Te időszakod. Előnyödre válhat, ha elmélyülsz a másik nemmel való bánás tudományában. Ha a valóságban nem lehetsz együtt a pároddal, akkor beszélj a szexről mobilon, és gondoskodj arról, ha találkoztok, megvalósuljanak a fantáziáitok. Kedvesed a hónap második felében boldogan valóra váltja képzeleted szüleményét, és világbajnok a szex utáni széptevésben. Ne tartsd vissza! Bevetés előtt zenével, tánccal, közös zuhanyozással teremts hangulatot. Nem árt viszont résen lenni, mert ha kamaszos naivsággal hiszel egy szerelemben, ezt kevésbé megrészegült partnered hamar kihasználhatja. Előfordulhat, hogy hirtelen pénzszűkében találod magad. Azonban veled született találékonyságodnak és baráti kapcsolataidnak köszönhetően hamar találsz valamilyen plusz jövedelemforrást.

Nyilas (november 23.-december 21.) 22-ig ne írj alá bérleti megállapodást, munkaszerződést, s némi önmérsékletre is szükséged lesz, hogy az esetleges túlkapások miatti összezördüléseket elkerülhesd. Mivel gondolataid gyakran elkalandoznak, főnököd rosszallását fejezi ki munkavégzéseddel kapcsolatban. Munkahelyi kapcsolataid és bevételeid szempontjából kiemelt fontossága van, hogy képes vagy-e tárgyilagosan ítélni önmagadat és teljesítményedet. Kiderülhet viszont a hónap végén, hogy remek lehetőségek rejlenek hobbidban, és ezért egy vállalkozást alapozol rá. Egy sportrajongó Kossal vagy Ikrekkel nem kell taktikáznod, ha egy kis hancúrozáshoz támad kedved. Kérdezősködj kedvenc csapatáról, hadd lássa, hogy ráizgultál. De ebben a hónapban még nem jött el az ideje felhozni a "bútorozzunk össze" témát. A kisebbik baj, hogy megfeledkezel valami fontos családi eseményről. Komolyabb a gond, ha rendszeresen elmulasztod elzárni a gázt, vagy nyitva hagyod otthon az ajtót, ablakot.

Bak (december 22.-január 20.) Hogyan csavarj az ujjad köré valakit, akivel a munkáddal kapcsolatban találkoztál? Küldj neki romantikus üzeneteket, vagy rabold el munka után egy kis koktélozásra. Az sem árt, ha bevágódsz a rokonainál, mert ad a szavukra. Ha egy pasi odavan érted, akkor azt közölni is fogja, ám ha nem hív fel a megígért időpontban, akkor ne próbálj kifogásokat keresni a számára. Ne várj hiába olyan pasira, aki miatt percenként a telefonodat nézegeted. Lépj tovább, hogy megtaláld a megfelelő embert! A szerencse külföldről érkezhet hozzád, rokonok vagy befolyásos ismerősök segítségével. Tanulj idegen nyelveket, mert most alkalmad lesz megtapasztalni, hogy mekkora szükséged van az idegen nyelvtudásra. Közlekedésben, jogi és hivatalos ügyek intézésekor idegesítő helyzetek, de új információk birtokába jutsz, és megfelelő időben tudsz lépni, hogy előnyös helyzeteket teremts.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Mindent ki akarsz próbálni, mindenre nyitott vagy, szívesen tapasztalsz új dolgokat. Vesd be az eszedet a hónap elején és az utolsó harmadában, mert a Nagy Ő-nek olyan lány kell, akinek vág az agya és hozzászól a világ dolgaihoz. Ha elkottyantasz előtte valami újdonságot, amiről még nem hallott, föl fog figyelni rád. Gondolj arra, hogy annyit érsz, amennyire önmagadat taksálod. Ha magasabb fizetést kérsz, többre fognak tartani, mintha megmaradnál fillérekért hajtó kis rabszolgának. A kötelék elmélyítése érdekében a szex mellett a pasid barátságára is ügyelj. Az internetes oldal a hónap végén állandóan flörtre csábít, az írásban pedig nagyon elemedben vagy. A virtuális térben lehet ismerkedni, pasizni, lelkesedni, véleményt kifejteni, állást foglalni, hirdetni, bármit.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője