Idén ragyogó állásajánlatokat kap a Halak

2019.január.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az exed vagy az a jómódú külföldi pasi, akivel még az óévben jöttél össze, az év elején váratlan híreket hoz, aminek te nagyon örülsz, hiszen még mindig szerelmes vagy belé. Idén ragyogó állásajánlatokat kapsz, ám előbb ellenőrizd, hogy biztos-e a terep, és csak aztán mondj fel a munkahelyeden. Munkahelyi feladataidat viszont már az év elején olyan idegennek érzed, mintha szerecseneknek kellene előadást tartanod a jégesőről. Persze az is szerecsenmosdatás volna, ha januárban, a nyár elején és a nyárutón azt állítanák arról a szöszmötölésről, hogy dolgozol. Sebaj, ilyen is van, majd behozod. Beleérző képességed, intuíciód, gazdag fantáziád révén viszont kitűnően boldogulsz a művészet és szórakoztatóipar képzeletdús világában, de az olyan hétköznapi dolgokról, mint például az adóív kitöltése vagy a számlák kiegyenlítése, gyakran megfeledkezel.

Halak
Fotó: Lainey Molnar

Attól függetlenül, hogy hivatásos tanácsadót fogadsz, vagy egy barátodat, rokonodat bízod meg költségvetésed felügyeletével, tavaszig szükséged van valamiféle elővigyázatossági intézkedésre. Szakmai és vállalkozói sikered azon múlik, hogy ellen tudsz-e állni erős hajlamodnak: a valóságtól való eltávolodásnak. Ám ha egy vezetői posztot céloztál meg, annyit még tudhatsz, hogy a mostani főnöködnek problémái vannak, de hacsak nem tudsz nyomozóvá vagy médiummá változni, aligha tudhatod meg pontosan, valójában mik is ezek a problémák.

Találgatásokra kell hagyatkoznod, vagy rábízni magad az ösztöneidre. Idén kénytelen leszel higgadtan elemezni bonyolult helyzeteket, és arra összpontosítani, ami valóban fontos. A Skorpióban vendégeskedő Jupiter az elmúlt évben megszabadított attól a tévhittől, mely szerint a középiskola befejezésével vége a tanulásnak. Mivel a legfrissebb információk beszerzésére és továbbképzésre az új évben is szükséged van, tavasztól érdemes lenne újra beülnöd az iskolapadba. Halaknak ajánlott szakok: egészségügyi, gyógyszerészeti vagy laboratóriumi asszisztensi szakképzés, ápolási-betegellátási, pszichológiai oktatás, vendéglátói, művészképzési karok, közgazdasági és pénzügyi tanulmányok.

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Márciustól tele vagy humoros ötletekkel, és egy csomó szabadidőt áldozol arra, hogy új számítógépes és kommunikációs technikákat sajátíts el. De a legjobb bizonyítványokat kell felmutatnod ahhoz, hogy igényesebb, önálló munkával bízzanak meg. Idén szerencsésnek érezheted magad a társadalmi ranglétrán való kapaszkodásban, de az év elején, júniusban és szeptemberben hajlamos lehetsz kétes kimenetelű ügyekbe bonyolódni, egzisztenciádat kockáztatni. Saját karriercéljaid pontosításával és tisztázásával az új esztendőben könnyebbé teheted az álláskeresést, de az év jogi bonyodalmakat is tartogat. Lehet, hogy ebben az évben találsz mentorra egy idősebb ismerősöd vagy rokonod személyben, aki segít majd a számodra fontos kapcsolatok kialakításában, és ellát jó tanáccsal, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Koros, nálad idősebb pártfogók bármikor felbukkanhatnak, de az is lehet, hogy már tudod, kiről van szó.

Állásváltoztatással, hatósági ügyekkel kapcsolatban legyél óvatos, ezeken a területeken kínos bonyodalmakat kell elkönyvelned. Ám az új esztendőben felajánlhatnak egy utazós munkakört, egy könyv- vagy újságszerződést, esetleg módod lesz a tévében vagy a rádióban szerepelni. Eladói- és marketingtudásod segít majd felkészülnöd a váratlan változásokra, és megtanít jobban bízni magadban és képességeiden. Az újító Uránusz hatására elképesztő izgalmakban lesz részed. Sőt, a telefonszex vagy az internetes randizás sincs kizárva, méghozzá éjszakákon keresztül.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője