Igazi családi nap a mai - Egymondatos horoszkóp - április 16. vasárnap

2017.április.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nyilas-Hold és a Kos-Uránusz harmonikus fényszögének köszönhetően mindenki izgatottan készül az ünnepre, optimizmusod, lelkesedésed, kalandvágyad ebédidőben fertőz, és rengeteg kreativitással ajándékoz meg. Kirándulj vagy utazgass a családdal, hiszen egy közös túra életednek egyik legizgalmasabb élménye lehet. Ha gyerek van a háznál, törekedj arra, hogy elsajátítson valamilyen ismeretet vagy készséget. Az esti órákban, amikor a Holdat a Vénusz támadja és együttállásba kerül a Szaturnusszal, nem muszáj másokat kioktatnod, tilos vallási vagy világnézeti vitába keveredned, és ahhoz sincs jogod, hogy ítélkezz mások fölött.

Kos (03. 21-04. 20.) Sikeresen verbuválsz magad köré partnereket, akik vállalkoznak közös túrára, sportolásra, de nem érzed biztonságosnak, hogy felfedd érzékeny oldaladat.

Bika (04. 21-05. 20.) A húsvét némi zavart okozhat költségvetésedben, pedig drága ajándékok nélkül is hangulatos lehet az ünnep, a barátok viszont jó kedvre hangolnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szereted a párodat, de a kétség befurakodik gondolataid közé: tényleg szereted, vagy csak megszoktad, vagy csak gyenge vagy elhárítani csábítási kísérleteit?

Rák (06. 22-07. 22.) Ne akarj mártír lenni, de csak abban az esetben utasítsd vissza a vendégeket, ha lumbágó vagy ízületi bajok gyötörnek, akkor viszont kötelező érvénnyel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelemmel nem számoltál, gyönyör és szex, az igen, de egy kaland egészen más, mint egy szerelem, ma azonban azt is tudod, hogy beleszerettél valakibe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne húzd az orrodat, ha társad annyira odavan a családi programokért, hiszen nem is olyan vészes, csak húsvétkor kell kibírnod az ilyen nagyszabású közös vacsorát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az irigy pillantásokat kikerülve, menj elébe egy alakuló kapcsolatnak, tölts több időt a szabadban, de a bendődet ne terheld túl a füstölt sonkával.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A hagyományokhoz híven megajándékozod szeretteidet, de a pénz ma ne legyen téma, inkább látogasd meg kedvesedet, és koccintsatok az ünnep örömére.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel az első randevú élménye egy életre meghatározó, nem kell hát elkapkodni, az idősebbeknek pedig marad az emlékezés, hiszen ők is voltak egykor ifjoncok.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kiszolgáltatottként szeretnél feltűnni és gyámoltalannak akarsz látszani az ünnepeken, ne hidd, hogy szerencséd lesz az ellenkező nem képviselőinél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akinek szívességet teszel, az a lekötelezetteddé válik, és ha lelkesen segítesz másokat, olyan szövetségesekre teszel szert, akik érdekeltek lesznek a sikeredben.

Halak (02. 20-03. 20.) A komor gondolatoknak legjobb ellenszere, ha kimozdulsz otthonról, de gondolj arra, hogy az ünnepi hangulatot nem csak a gyomrodon lehet megtapasztalni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője