Kérj gondolkodási időt!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 3. vasárnap

2017.szeptember.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Mars ma együttállásba kerül a retrográd Merkúrral, ha fontos kérdésben kell döntened, ne hagyd magad sürgetni – kérj gondolkodási időt! Ne vitatkozz, ne fontoskodj, ne vágj bele meggondolatlan kockázatba, megoldhatatlan feladatba, ne akarj mindenáron a falnak menni, viseld el higgadtan mindazt, amin nem tudsz változtatni! Ne vegyél használt autót, de ha szokatlanul feszültnek érzed magad, fuss néhány kört a ház körül! Kezeld higgadtan a bírálatokat, ne hagyd magad provokálni, inkább egy eredeti sakkhúzással próbáld megzavarni ellenfeledet!

Kérj gondolkodási időt!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 3. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Legyél a saját reklámfőnököd, csak semmi hamis szemérmesség: beszélj a teljesítményedről, tanuld meg magadat dicsérni, különösen üzleti partnereid jelenlétében!

Bika (04. 21-05. 20.) Nehezen tudsz szót érteni hozzátartozóiddal, egy korábbi anyagi vita is egyre inkább elmérgesedhet, ráadásul költséges meglepetések érhetnek az otthonodban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma minden összejöhet: családi balhé, ráadásul az autód is kilehelheti a lelkét, ám ha magukon a dolgokon nem tudsz változtatni, változtass szemléletmódodon.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha csak azt nézed, hogy mennyire fizetik meg a munkádat, hagyjál fel azzal a rossz szokásoddal, hogy egyenlőségjelet tegyél az önbecsülésed és a fizetésed közé!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A Merkúr és a Mars együttállása tehet arról, hogy túlpörgött állapotban vagy, mindenkit kioktatsz és megleckéztetsz, de szerencsére csak szavakkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, anyagiakban félreértések adódnak, ezért mindig foglald össze, mit is mondtak neked mások; lerobbant járgányodat pedig nem érdemes megjavíttatni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szívesen időzöl partnered (patrónusod) társaságában, aki igyekszik egyengetni életutadat, de egy percig sem ér felkészületlenül a pasi váratlan vallomása.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kudarchoz vezet, ha túl sokat vársz el magadtól, túl magasra teszed a mércét: félő, hogy becsvágyból olyan területre merészkedsz, melyre saját erődből nem futja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szükséged lehet néhány nap tökéletes kikapcsolódásra, külföldi utazásra a párod nélkül: egy rövidebb távollét szinten tartja egymás iránti érdeklődéseteket.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a szó elszáll, az írás marad, üzleti ügyekben ne bízz meg vakon senkiben, de építs ki egy mechanizmust, ami a pénzügyi konfliktusok kezelésére alkalmas.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amikor a párkapcsolatodban vagy üzleti tárgyalásodon hatalmi játszmákra, éles visszavágásokra kerül sor, akkor tegyél valamit e modell megváltoztatására.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem is akarsz úgy tenni, mintha szeretnéd a munkádat, azért dolgozol, mert kell a pénz, de ha a kollégákkal nem tudsz kijönni, sürgősen lépj át más vállalathoz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője