Ma a szerelem szép élményt nyújthat - Egymondatos horoszkóp: December 15. szombat

2018.december.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halkban lévő Hold és a Bak-Plútó harmonikus rezgéseit kihasználva délelőtt kifejleszthetsz magadban valamiféle érzékszervek feletti észlelést, és mestere lehetsz a bizalmas hangulat kialakításának. Könnyen szerzel új barátokat és támogatókat, hiszen képes vagy megérezni mások szükségleteit. Kiélheted művészi adottságaidat, foglalkozhatsz okkultizmussal, álomfejtéssel vagy jótékonykodással. Ebédidőben viszont a Nyilas-Nap quadrátja arra figyelmeztet, hogy az étkezésnél kerüld a szénhidrátot és az élvezeti cikkeket.

Ma a szerelem szép élményt nyújthat - Egymondatos horoszkóp: December 15. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha elégedetlenségedért a családot okolod, ros
sz irányban keresed a problémát; ha a pasid kalandvágyó típus, ne titkold el előle saját nagyszerű képességeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Becsüld meg a barátaidat, rokonaidat, hiszen rengeteg lehetőséged adódik a hála kifejezésére, azt viszont meg kell értened, hogy a vagyon nem boldogít.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap első felében világosan látod, mit kell tenned ahhoz, hogy a pénzed pénzt fialjon, később viszont nem tudod, hol áll a fejed, de mindez a bolygók műve.

Rák (06. 22-07. 22.) Úgy szerezheted a legnagyobb örömet partnerednek és rokonaidnak, hogy készséggel elfogadod, amit ők szeretnének adni neked, és hálával fogadod ajándékukat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma megfeledkezhetsz egyik fontos elintézni valódról, és ha üzletről van szó, tanulj meg különbséget tenni a megbízható és a megbízhatatlan emberek között.

Szűz (08. 24-09. 23.) Némi önfeladás nélkül nincs igazi szerelem, te viszont túl sokat megteszel párkapcsolatod fenntartásáért, mert azt hiszed, soha sem jöhet a pasid helyett más.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Félő, hogy alárendelt munkákat végzel, de ilyen buktató otthon is előfordulhat, hiszen olyan kínos lenne bejárónőt alkalmaznod vagy feladatokat delegálnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minél élénkebben képzeled el kreativitásod eredményét, annál valószínűbb, hogy be is fejezed, amit elkezdtél, de ma a szerelem is szép élményt nyújthat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél résen, nehogy egyik rokonod megkopasszon, de ne kedvenc erotikus vagy romantikus filmed alapján alakítsd ki a szexszel kapcsolatos elvárásaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) A zene nagy fontosságot nyer a mai nap folyamán, de talán még a következő életperiódusodban is, de ne mulaszd el kifejezni kedvesed iránti csodálatodat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha saját magadat nem tudod kihúzni a pénzügyi kátyúból, keress társat – ha pedig hitvesedben vagy társadban nem leled a társadat, lehet, hogy más után nézel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valakinek a bűvkörébe kerültél, kedvességeddel elcsavarhatod a fejét, és akár jól is érezhetnéd magad, ha nem gyötörnének mértéktelenséged következményei.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője