Ma állj a sarkadra, ha sikeres akarsz lenni - Egymondatos horoszkóp - április 26. csütörtök

2018.április.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mars és a Plútó együttállása azt a törekvésedet hozhatja felszínre ebben az időszakban, hogy hatalmat, befolyást és pénzt szerezz, s másokkal szemben kíméletlenül érvényesítsd érdekeidet. Ez a konstelláció gyakran jelez hatalmi harcokat, pozícióval való visszaéléseket, erőszakot, tömeges katasztrófákat és vészhelyzeteket, viszont emberfeletti teljesítményekre lehetsz képes. Ne hagyd magad megfélemlíteni, és ha agresszív emberek támadásától kell tartanod, állj a sarkadra, ne hagyd magad legyőzni, falhoz szorítani.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem lesz könnyű betörnöd a hatalom világába, mégse keveredj bele a hatalmi vagy szexuális játszmákba, de védekezz a munkahelyi zaklatás és molesztálás ellen.

Bika (04. 21-05. 20.) Házasságodban és a politikában is lehetőleg ne erőszakkal reagálj olyan dolgokra, melyek nem tetszenek, utazás közben pedig kerüld a veszélyes helyzeteket!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne próbálj meg olyan kapcsolatot feltüzelni, mely pusztán a szexen vagy az anyagiakon alapul, ne vegyél fel kölcsönt, de azonnal védekezz, ha erőszak fenyeget!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha hitvesed vagy főnököd hatalmi sakkhúzásai megkeserítik az életedet, legyél képes arra, hogy határozottan és célratörően fejezd ki indulataidat és érdekeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha valaki a munkahelyeden megfélemlít, szedd össze bátorságodat álláspontod tisztázáshoz, mert ha kimutatod a gyengéidet, előbújhat a másik arroganciája.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a hatalom és az irányítás vágya nemcsak az üzleti életbe, hanem még a szerelmi fészekbe is betolakszik, a negatív érzelmek könnyen robbanást idézhetnek elő.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyelj fokozottan otthonod biztonságára, és igyekezz megelőzni egy fenyegető válságot, amely partnereddel, jogos tulajdonoddal vagy az anyagiakkal kapcsolatos.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egyik kollégád vagy valaki az autópályán erőszakoskodik veled, ne az öklödet használd, ha az eszedet veszed igénybe, nem lesz szükséged arra, hogy támadj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a fizetésed is egyfajta hatalmi rendszert reprezentál, harcolnod kell a pénzért, de maradj ki a zsarolási játszmákból, és a párodnak se szolgáltasd ki magad!

Bak (12. 22-01. 20.) Új hatalmi szövetségek alakulnak, a családban aligha vonhatod ki magad a hatalmi játszmákból, ám ha fel akarsz jutni a csúcsra, nem kerülheted el a konfrontációt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne függj másoktól, ne hagyd magad megfélemlíteni, ne szolgáltasd ki magad erőszakos főnökeid követeléseinek, merj aktívan beszállni a hatalmi játszmába!

Halak (02. 20-03. 20.) Közéleti emberek társasága fontos és hasznos, üzletkötésre is alkalmas a nap, de nem baj, ha viszel magaddal egy "harmadikat", aki megbízható kontrollt jelenthet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője