Ma az érzelmek és szenvedélyek magas hőfokra szöknek - Egymondatos horoszkóp: Május 26.

2017.május.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét második felében, amikor a Vénuszt a Plútó támadja, az érzelmek és szenvedélyek magas hőfokra szöknek, de ha képtelenek vagyunk kontrollálni szexualitásunkat, olyan partnerrel bújhatunk ágyba, aki egyáltalán nem illik hozzánk, és akivel harmonikus kapcsolat létre sem jöhet. A szakmai és üzleti világban hatalmi csatározásokra, kenyéririgységre, párkapcsolatunkban féltékenységre, birtokló viselkedésre, kontrollmániára, érzelmi és anyagi zsarolásra, különböző manipulatív mesterkedésekre számíthatunk. Ez a fényszög arra is figyelmeztet, hogy tilos alábecsülnöd a nemi úton terjedő betegségek kockázatát.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma ne akard munkával kompenzálni magánéleti konfliktusodat, és ha szakmai vagy üzleti kapcsolataidban feszültség támad, ne szállj be a hatalmi csatározásokba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne érd be a megérdemeltnél kevesebb szeretettel, törődj többet magaddal, hiszen közel sem biztos, hogy a társad meghálálja az érte hozott áldozatot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Eddig azt hitted, hogy egy pasival (üzleti partnerrel) vagy szeretkezni lehet, vagy barátkozni, de most érzed először, hogy ez a két dolog nem zárja ki egymást.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem hatalmi harcra vágysz, hanem bonyodalommentes munkahelyi és szerelmi kapcsolatra, óvakodj attól, hogy elveszítsd a kontrollt érzelmeid és tested felett.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vállalj munkát külföldön, védekezz a manipuláció ellen, és ne csodálkozz, ha ellenkező nemű kollégáid képtelenek elviselni a hatalomra vágyó nőket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem zavar, ha vágyaid tárgya vagyonosabb nálad, de félő, hogy a szexet eszközül használod egy nehéz természetű, ám dúsgazdag partner manipulálására.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Most sok minden eldől, kiderül, van e jövője a kapcsolatodnak, vagy mindörökre elválnak útjaitok, ráadásul ingatlanügyben is tehetetlennek érezheted magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bármennyire is megkívánsz valakit, mondj nemet egy munkahelyi viszonyra: ma nem létezik bonyodalommentes kapcsolat – ha csak nem tartasz kutyát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Gazdag partnerre vadászol, de a csillagok konfliktust jeleznek szerelmi vagy üzleti kapcsolatodban: nem bízol másokban, csak a pénz adta biztonságban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azt hiszed, hogy a szerelemhez hozzátartozik a féltékenység és a birtoklásvágy, akkor se játszmázz, és ne akarj mindenáron összeköltözni vágyaid tárgyával.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olyasvalaki iránt vonzódsz, aki egyáltalán nem illik hozzád, ha pedig kitudódik, hogy némi manipulációval becserkészted a főnöködet, az azért eléggé ciki.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaiddal, üzletfeleiddel egy sor közös érdek köt össze, de ez még nem ok arra, hogy őket kihasználva szerezz pénzt, és az üzletet se keverd össze a szexszel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 filmes karakter, akiről csak sejtetted, hogy nárcisztikus, de tényleg az

7 filmes karakter, akiről csak sejtetted, hogy nárcisztikus, de tényleg az

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője