Ma bármilyen kihívással megbirkózhtasz - Egymondatos horoszkóp - november 17. péntek

2017.november.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságos Merkúr-Mars fényszög kitűnő ítélő- és megkülönböztető képességet adományoz, és lehetővé teszi, hogy megvédjük nézeteinket, kifejtsük álláspontunkat és meggyőzzünk másokat véleményünk helyességéről. Ez a konstelláció fokozza szellemi és fizikai teherbíró képességünket, ezért bármely kihívással megbirkózhatunk. Kiváltképp azokban a tevékenységekben vagy sportágakban ígér jó eredményeket, amelyek kitűnő reflexeket és koordinációs készséget igényelnek. Most könnyen megtaláljuk a megfelelő szavakat, kifejezéseket. Ez a fényszög javítja a kommunikációs képességet, és nagyszerű alkalom arra is, hogy megmozgassuk izmainkat, pl. kirándulás, futás, kerékpározás stb. formájában.

Kos (03. 21-04. 20.) Előfordulhat, hogy munka vagy tanulás céljából külföldre kell utaznod, külföldi ajánlatra, nyelvtanulásra igent mondhatsz, de ne szíts veszekedést a partnereddel.

Bika (04. 21-05. 20.) Tisztességes munkáért tisztességes díjazásban lesz részed, jól fizető mellékállást találhatsz, de a munkahelyeden próbálj kevésbé mozgalmas szexuális életet élni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiugró teljesítményt érhetsz el a sportpályán, lezárhatsz egy vitát, de vajon ez a rámenős pasi hogy képzeli, hogy csak telefonál egyet, és máris rohansz a karjaiba?

Rák (06. 22-07. 22.) Otthon és a munkahelyeden is megállod a helyed, és minél érthetőbben fejezed ki magad, annál kevésbé kell keményen viselkedned, viszont ne hajszold magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Már a kapcsolat elején próbáljátok meg feltérképezni egymás érdeklődési körét, és mivel ma erős tárgyalási helyzetben vagy, most kell fizetésemelést kérni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes lenne üzleti nyereségedet ingatlanba fektetni és belemenni egy alkuba, csak azért, hogy megszerezz egy lakást, irodát vagy egy otthon végezhető munkát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma az jár a fejedben, hogy jó nyelvérzékedet kamatoztatva esetleg nyelvet tanulhatnál, ha pedig megtetszik valaki, vedd a merészséget: kérd el a telefonszámát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy üzleti tárgyalás fontos lehet, de félő, hogy amikor eszedbe jut valamilyen kívánság, hatalmába kerít egy rossz érzés, ami kívánságod feladására késztethet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Előnyös helyzetből tudsz tárgyalni, és ha éppen nem a munkáddal foglalatoskodsz, akkor partnereddel együtt ápolhatod a társasági és szakmai kapcsolataidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ügyesen kevered a kártyákat a háttérben, érdekeid érvényesítéstől sem riadsz vissza, de ez nem a legalkalmasabb pillanat munkahelyi sérelmeid felhánytorgatására.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Közös vállalkozásba akarsz kezdeni kedveseddel vagy egy külföldön élő rokonoddal, akivel a nagy távolság ellenére is képes leszel hatékonyan együttműködni.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyeden érvényt szerezhetsz az érdekeidnek, új feladatba is belevághatsz, de mivel nem sokat konyítasz az üzlethez, meg kell fizetned egy jó könyvelőt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője