Ma biztos nem vallasz kudarcot - Egymondatos horoszkóp: november 30. szombat

2019.november.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpióban lévő Merkúr harmadszor is barátságos fényszöget zár be a Bak-Szaturnusszal: kitartásod, önfegyelmed, összpontosító képességed, kötelességtudásod és felelősségérzeted révén még a fáradságosan unalmas rutinfeladatokkal is játszi könnyedséggel megbirkózhatsz. Megbízhatóságod nem marad észrevétlen főnököd és tárgyalópartnered szemében, ezért még arra is sor kerülhet, hogy most szerzel meg egy felelősségteljesebb feladatot vagy megbízást. Attól viszont óvakodj, hogy mindent túlságosan sötéten láss, inkább igyekezz felnőni a mai nap kihívásaihoz. Ha egy nehéz feladat, fontos tárgyalás, vizsga vagy megállapodás szerepel a mai programodban, biztos, hogy nem vallasz kudarcot.

Ma biztos nem vallasz kudarcot - Egymondatos horoszkóp: november 30. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Gazdasági és szakmai téren sikeres napra számíthatsz, rafinált tárgyalófélként előnyös szerződést vagy jobban fizető munkát alkudhatsz ki magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Partneredet meggyőzheted a magad igazáról, és ha a párod sikeres lesz, az anyagi gondok is lekerülnek a válladról, de most érdemes pénzről, ösztöndíjról tárgyalni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha eleged van az alulfizetett munkákból, ma új helyen kezdhetsz, de szükséged lehet egy jó könyvelőre, hogy soha többet ne legyen gondod az adóhivatallal.

Rák (06. 22-07. 22.) Bármilyen kellemetlen számodra, legyél őszinte, de azzal a személlyel, akivel a közös jövőről szóló beszélgetést folytatsz, vagy akinek tanácsot adsz, egy pár lesztek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megbeszélhetsz egy időpontot a fogorvossal, de nem lesz egyszerű munkahelyi kötelezettségeidnek eleget tenni, és ha vendégeket is vársz, lesz elég teendőd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyik kollégád feltűnően sokat forgolódik körülötted, de ha ennyit kell robotolnod és tárgyalnod egy új megbízásért, akkor a magánéletedre nem marad időd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megfizethető lakásra bukkantál, amelyen később jókora haszonnal túladhatsz, és értesz a befolyásoláshoz, talán lealkudhatsz egy keveset a vételárból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érdemes lenne elvégezned egy szakmai vagy üzleti ismereteket nyújtó tanfolyamot, és ha valakinek szüksége van a tudásodra, a te kezedben van a megoldás.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csak egy választásod marad: ha meg akarod menteni cégedet, szükséged van egy válságmenedzserre, baj esetén pedig a párod a legjobb tanácsadód.

Bak (12. 22-01. 20.) Némi protekcióval állandó, biztonságot nyújtó munkahelyre tehetsz szert, de tudnod kell, hogy senki sem magányos sziget, neked is szükséged van kapcsolatokra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne teketóriázz, pályázz meg egy állást, de ehhez rossz lelkiismerettel ugyan, de jelenlegi munkahelyedet fel kell mondanod, ami nem megy bonyodalmak nélkül.

Halak (02. 20-03. 20.) A most születő ismeretségeid tartós kapcsolattá érlelődnek, de ha a pároddal külföldön szeretnél dolgozni, jó információkra van szükséged a jó döntéshez.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Magyarországon a Primark! Kiderült, mikor nyit az első üzlet

Dobj el mindent: Magyarországon a Primark! Kiderült, mikor nyit az első üzlet

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője