Ma csalódást okozhatsz - Egymondatos horoszkóp - november 2. péntek

2018.november.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Halottak napja van, a tisztítótűzben szenvedő lelkek ünnepe, értük szól az ima. Mivel a Hold a józan Szűz jegyében jár, túlságosan érzelmes és romantikus kapcsolatra ne számíts. Délelőtt és ebédidőben a Holdat támadó Nyilas-Merkúr miatt könnyelmű ígéreteiddel csalódást okozhatsz valakinek. Ha valami bánt, az csupán az, hogy el kell ismerned a tévedésedet, ami szinte mindig kínos. Ha kötelezettségeid vannak másokkal szemben, akkor a nap második felében a Szaturnusz ösztönzésére senkit nem hagysz cserben, ráadásul képes lehetsz mindenkiből kihozni a csúcsteljesítményt.

Kos (03. 21-04. 20.) Az idő kedvez a hasizom-erősítésnek, de ne tartsd távol magad másféle nézőpontoktól - a túl sok teendő miatti idegeskedés viszont árthat az emésztésednek.

Bika (04. 21-05. 20.) Üzleti ügyeidben a "fair play" határt szabhat nyereségednek, de a szerelem mesés dolog, és terápiának sem utolsó: feltámadsz poraidból, mint a főnixmadár.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor az érzéseidről beszélsz, képtelen vagy logikus érvelésre, de ha beszélsz azzal a személlyel, aki felidegesített, biztos, hogy sikerül egyezségre jutnotok.

Rák (06. 22-07. 22.) Kollégáid, rokonaid már megint okoskodnak, de az sem kizárt, hogy beleköpnek a levesedbe, kedvesed viszont epedve várja, hogy kettesben legyetek végre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Élvezed a vásárlást, de rögtön reklamálj, ha hibás árut kapsz a boltban, a munkakedved viszont nem hagy cserben, le is arathatod szorgalmad gyümölcsét.

A csillagjegyed elárulja, melyik a legértékesebb jellemvonásod

A csillagjegyed elárulja, melyik a legértékesebb jellemvonásod

Szűz (08. 24-09. 23.) Partneredet és rokonaidat azzal bírhatod rá, hogy fogadják meg a tanácsaidat, ha érezteted velük, hogy te is tévedhetsz, szerelmetek viszont tartós érzés.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha valaki mindenáron lelki szemetesládát keres, tegye, de ne téged használjon erre a célra, emlékezz meg viszont azokról, akik már eltávoztak környezetedből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem is töltesz be vezetői pozíciót, az nem jelenti, hogy nem kezdeményezhetsz ötletrohamokat: megteheted barátnőid társaságában vagy a közösségedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tennéd a dolgodat, ha hagynák, pedig a többieknek is lenne éppen mit csinálniuk, ám ha megpróbálnak ezt-azt rád sózni, rossz helyen kopogtatnak, elutasítod őket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha valaki körülbástyázza magát hazugságokkal, önts tiszta vizet a pohárba, de ha el akarod fogadni a párod ajánlatát, nem fejthetsz ki makacs ellenállást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, hogy nem tudod rendesen kifejezni az egyik üzletfeleddel kapcsolatos gondjaidat, akkor próbálj meg más üzleti partnert keresni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod túlságosan magával és a munkájával van elfoglalva, legalább próbáld meg rávenni, hogy egyszer a te szemszögödből is megvizsgálja a helyzetet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője