Ma csupa pozitív élmény érhet - Egymondatos horoszkóp - november 20. hétfő

2017.november.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szellemi szabadság, harc az igazságért, idealizmus, nagyvonalú gondolkodás – ez jellemzi a mai napot. Optimizmusodat, lelkesedésedet, meggyőző képességedet és kreativitásodat csak fokozza a Hold és a Merkúr együttállása és az Uránusz trigon fényszöge. Ha arra a kérdésre, hogy érzed magad, ezt válaszolod: köszönöm, nagyszerűen, ragyogóan, akkor nemcsak tényleg nagyszerűen fogod érezni magad, hanem mindjárt tekintélyesebbnek és népszerűbbnek is. A mai nap alkalmas utazásra, a narancsbőr kezelésére, de vigyázz a sportolásnál, nehogy összeszedj egy hexensusszt.

Ma csupa pozitív élmény érhet - Egymondatos horoszkóp - november 20. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egy külföldön élő rokon váratlan felbukkanása kellemes meglepetést tartogathat számodra, ráadásul külföldi tárgyalásod, utazásod vagy vizsgád is jól sikerül,

Bika (04. 21-05. 20.) Ma extra bevételhez juthatsz üzlettársad vagy rokonaid révén, de nem ártana arról is képet kapnod, milyen irányt vesz a gazdasági élet, a törvényszabályozás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Idegességedben megbánthatsz néhány embert, és ha kedvesed kikezdi hiányos ismereteidet, csak emlékeztesd arra, hogy bizonyára neki is lenne még tanulnivalója.

Rák (06. 22-07. 22.) Valami új feladat vár a munkahelyeden, és ha ezért meglehetősen nyugtalan vagy, figyelj oda közeli rokonod szavaira: hidd el, nem mond butaságot neked, sőt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha tehetségesnek születtél, ma minden olyan helyzetbe érdemes lelkesen belevetned magad, ahol remény van arra, hogy némi pénzhez és elismeréshez jussál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha az ágyadat nem csak alvásra szeretnéd használni, hanem valami másra is, akkor szabadítsd meg magad a régi tabuktól, amelyek befészkelődtek gondolataiba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy készülődsz, mintha egy randiról lenne szó, nem pedig szakmai megbeszélésről, de talán az lenne a legokosabb, ha összekötnéd a hasznosat a kellemessel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lelki hegeidet igyekszel befoltozni az eredményeiddel, javaiddal vagy a pénz hajszolásával, de talán még egy szerződést is megköthetsz, nem fogod megbánni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha félreteszed aggodalmaidat, megnyithatod a kaput egy üzleti karrier felé, és ha a kedvezőbb anyagiak és az előmenetel miatt változtatnál munkahelyet, ne habozz.

Bak (12. 22-01. 20.) Sok beszédnek sok az alja: nem bírod a pletykát, a fecsegést, de inkább magyarázd el még egyszer a tennivalókat, mint hogy meg nem értésből elrontsák az ötleteidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha elsajátítod a módját, hogy csak jót gondolj partneredről, támogatóidról és üzletfeleidről, akkor biztos a siker, első osztályú bánásmód lesz a válaszuk.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem látod be, hogy a beosztásoddal kapcsolatos elvárásaid túlságosan magasak, és csalódottá válsz, ha munkaadód kevesebbet ajánl fel, mint amennyit elvársz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője