Ma egy kis diplomáciai érzék nem árt - Egymondatos horoszkóp - április 27. péntek

2018.április.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében a harmonikus Mérleg-Hold és az Ikrek-Vénusz rezgések hatására a szinglik valószínűleg búcsút inthetnek szabadságuknak, bár ez inkább a pozitív oldalra írható, és nem tekinthető veszteségnek. A mai nap kedvez a nyilvános szereplésnek, de mivel a nap második felében a Holdat a Szaturnusz és a Merkúr is támadja, eluralkodhat rajtad a döntésképtelenség, de az sem kizárt, hogy valaki alaposan kioszt. Bölcsen teszed, ha nem bonyolódsz hangos szóváltásba, inkább kérdőre vonod korholódat és megpróbálod egy csipetnyi diplomáciával leszerelni.

Kos (03. 21-04. 20.) Törődj bele, hogy valakinek mindig lesz valami kifogása az ellen, amit csinálsz, de lesd az alkalmat, hogy véletlenül összefuss valakivel, akit már jó ideje csodálsz!

Bika (04. 21-05. 20.) Nehéz szétválasztanod a munkát és a szórakozást, ezért oda menj, ahol hasznos ismeretséget köthetsz, de ne emlegess föl a kedvesednek régi pénzügyi baklövéseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valakit mosolyra tudsz bírni, nyertesnek tekintheted magad a szerelmi játszmában, de azon is elgondolkozhatnál, vajon nem túl magasak-e az elvárásaid.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, környezeted, rokonaid nem adnak elég támogatást akkor se kapaszkodj bele másokba, de igyekezz diplomatikusan elsimítani minden félreértést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében komolyabbra fordulhat egy laza, kötetlen viszony, de bármily ellenállhatatlan vagy, még érhet váratlan bosszúség, ha elbízod magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha váratlanul kisebb pénzösszeghez jutsz, ami csak nagyon ritkán fordul elő veled, nem nagy baj, ha kivételesen megleped magad valamivel, ami örömöt szerez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár az ágyban és egy kiruccanás során is minden tökéletesen működik, este mégis úgy tűnhet, bármit teszel vagy mondasz, a párod mintha nem értene meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fontos találkozásra és anyagi előnyökre van kilátásod, ám ha újból és újból meg kell küzdened az igazadért, az értelmetlen szócséplés hamar elkedvetleníthet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvet érzel ahhoz, hogy nagyot bulizz a barátaiddal; afelől sincsenek kételyeid, hogy vajon a megfelelő emberrel jársz-e, csupán nagyobb szabadságot szeretnél.

Bak (12. 22-01. 20.) Folyadékszükségletedről ne feledkezz meg, hiszen a bőröd az, amit kedvesed dicsérni szokott, este viszont igyekezz pontosan behatárolni, mi az, ami bosszant.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A helyzetet nem te, hanem a pasid oldja meg: fejmosásra számítottál, ehelyett kedvességet, figyelmességet kapsz, a közös kiruccanás pedig igazán jól sikerül.

Halak (02. 20-03. 20.) Előszeretettel bonyolódsz a pasiddal laza csevegésbe, hogy a végén egészen személyes kérdésekkel lepd meg, vagy kiszedj belőle néhány üzleti információt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője