Ma egy nagyon meglepő testrészed igényli a figyelmet - Egymondatos horoszkóp: Április 23.

2017.április.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Halakban lévő Hold hatására hajlamos lehetsz az álmodozásra, a nap első felében szükséged lehet egy erős, határozott emberre, aki segíthet valóra váltani fantáziád szüleményeit. Kapcsolatainkban kiemelkedő szerepet játszik a kölcsönös segítségnyújtás. Mivel a láb a Halak jegye uralma alá tartozik, és a Vénusz is ebben a jegyben tartózkodik, a cipő a láb szexe. A cipő olyan, mint a rosszfiú, akibe beleszerethetsz akkor is, ha tudod, milyen illetlen, és milyen sokba kerül. Nem árt tudni, hogy érzékeny lábaidnak a régi, jó, megbízható lábbeli kevesebbet árt, mint az új tűsarkúd.

Ma egy nagyon meglepő testrészed igényli a figyelmet - Egymondatos horoszkóp: Április 23.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Nyomasztónak érzed, hogy dzsungeltörvények uralkodnak a hivatásodban, de a párkapcsolatodban sem szabad megértened és elfogadnod a mellőzést.

Bika (04. 21-05. 20.) Szívesen segítesz a társadnak, kollégáidnak és rokonaidnak, ők pedig szívesen fogadják a segítséget, ha pedig este társaságra vágysz, hívd fel egyik barátnődet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meglehet a saját foglalkozásod, attól még a párodét is meg kell ismerned, mozogj tehát otthonosan szakmai berkekben, vagy azon a területen, ami őt érdekli.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem érted meg, mennyire fontos a társadat szeretettel táplálni, akkor este vagy magára hagyod őt, vagy arról próbálod meggyőzni, hogy dolgozzék kevesebbet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tévesen azt hiszed, hogy a kapcsolatod annál jobb, minél intimebb, ezért aztán azt hiszed, valami baj van, ha a párod az esti órákban kissé visszahúzódik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Előfordulhat, hogy a társad elkényelmesedik és tűri, hogy ajnározd és gondoskodj a szükségleteiről, de vigyázz arra, hogy ne vidd túlzásba az önfeláldozást.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Ha valaki sértő megjegyzést tesz a küllemedre, munkádra vagy az öltözékedre, semmi esetre sem szabad lekicsinyelned a dolgot, ami miatt frusztrált vagy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mámor perceiben úgy érzed, képes vagy bízni partneredben, de ami az anyagiakat illeti, az esti órákban nem bírod elviselni, hogy megint becsaptak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed úgy érezheti, hogy amikor hazamegy, vége az aznapi munkának, de ha te érzed úgy, hogy otthon további munka vár rád, menj inkább moziba.

Bak (12. 22-01. 20.)
Bebizonyíthatod kedvesednek, hogy néha bizony elég csapongó a képzeleted, és fogékony vagy különleges igényei iránt, még ha olykor érzéketlennek tűnsz is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne menj el észrevétlenül egy előnyös üzleti ajánlat mellett, de az esti órákban sajnos szembesülnöd kell egy könnyelmű beruházásod következményeivel.

Halak (02. 20-03. 20.) Szükséged lesz a szexis megjelenésre, hiszen vonzerőddel ma sok mindent elérhetsz: bájaiddal és kedvesed üzleti érzékével egyszerűen verhetetlenek lennétek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője