Ma este a csábítás lesz központban - Egymondatos horoszkóp - május 27. vasárnap

2018.május.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Miközben a Skorpióban lévő növekvő Hold jóindulatú fényszögeitől ösztönözve beruházási adó- és hitelügyekkel, kamatokkal foglalkozol, ne csodálkozz azon, ha lelki szemeid előtt megjelenik a párod, aki leszedné rólad az utolsó alsóneműt is. Ma este a csábítás lesz a legfontosabb feladatod, de ne akarj egy cukros bácsi titkos szeretője lenni. Most érdemes adószakértőt keresni, de mivel a Nap az Ikrek jegyében jár, ez a kombináció tehet arról, hogy a szóbeli összetűzések élesek és sértőek lehetnek.

Kos (03. 21-04. 20.) A jó szex nem jelenti azt, hogy mindig tűzijáték lobban fel, partnered óhajairól azonban ne feledkezz meg, viszont szó sem lehet semmiféle törvénytelen üzletről.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazz el a pároddal kettesben, de ne lógj a nyakán, ne féltékenykedj, és igencsak helytelen hangot adnod a párod idejével vagy pénzével kapcsolatos követeléseknek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor jelentkezel egy jól fizető állásra, fel kell hívnod magadra a figyelmet, nem engedheted meg magadnak, hogy egyszerűen csak egy legyél a sok közül.

Rák (06. 22-07. 22.) A szerelem betör az életedbe: amit partnered iránt érzel, az korántsem csupán testi vágy, sokkal mélyebbre hatol, de ne akard megtervezni párod és szeretteit életét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy együtt akarsz élni a kedveseddel biztonságos otthonban és jómódban, de akkor se használd fegyverként a szexet vagy az anyagiakat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudod, hogy szponzoraid csak akkor vesznek komolyan, ha megbízhatónak látnak, párod kettőtöknek is elegendő bizakodása azonban szavatolja a sikert.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel ma jó érzéked van az értékekhez, és azt is tudod, hogyan vesd be vonzerődet, mindenki veled akar üzletelni – örülsz, hogy egy kis plusz pénzre teszel szert.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közös utazás alkalmával párod szexuálisan odaadóbb, mint máskor, de ma jó érzéked van mások pénzének vagy külső pénzforrások felhajtásához is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha befektetéseid áttekinthetetlenek, dolgozz ki új stratégiát, de ne beszéld be magadnak, hogy viszonyod csupán érzéki, testi, hiszen mindketten többre vágytok.

Bak (12. 22-01. 20.) Örülsz a barátok meghívásának, amit jól sikerült mulatságnak könyvelsz el, ám ha röviddel ezelőtt még kigúnyoltad párod érzelmességét, most talán te is megváltozol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai megbízás épp megfelelő lesz, és meghozza számodra az önmegvalósítás és a javuló anyagi helyzet örömét, melyre pár napon át szüntelenül vágytál.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap kiváló az utazásra, partneredben új, vonzó tulajdonságokat fedezel fel, és ha a művészetek bármely ágával foglalkozol, kikapcsolódást találsz benne.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője