Ma fellázadsz, ha bárki is ellenőrizni akar - Egymondatos horoszkóp - szeptember 11. szerda

2019.szeptember.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a Vízöntő jegyében halad, a nap első felében barátságos fényszöget zár be a Jupiterrel: az ismerkedés ma nem okoz gondot, könnyen megy a csapatmunka. A mai nap alkalmas időszak találmányok és merész ötletek elővezetésére, költözködésre, elektronikai berendezések beszerzésére. Óvakodj azonban a tekintély elleni lázadástól és a túlzott hóbortosságtól. Ha ma ismerkedsz, számíthatsz némi hóbortosságra és szabadság igényére a kapcsolatodon belül. Szervezz változatos programot a barátaiddal! Kerüljön ma brokkoli a tányérodra, de kerüld a hosszas álldogálást, mert a vádlid érzékenyebb, mint máskor.

Ma fellázadsz, ha bárki is ellenőrizni akar - Egymondatos horoszkóp - szeptember 11. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma fontos fenntartani a kapcsolataidat: ismerd meg közelebbről barátnőid gondolatait, és fogadd el a szemléletmódot, amellyel a világhoz közelítenek!

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnéd, ha eltartanának, de egy gazdag pasival fenntartott kapcsolat miatt nem kellene feladnod a munkádat, sőt ma még egy üzleti ajánlattal is foglalkozhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ismerkedhetsz távoli utazás közben, de ne követeld meg a párodtól, hogy mindig a közelségében lehess: "Légy vele, de ne veszélyeztesd az önállóságát!"

Rák (06. 22-07. 22.) Ha kétszer annyi munkát várnak el tőled, mint amennyit előre kikötöttek, a fizetésről pedig elfelejtkeznek, tartsd észben, hogy hozomra dolgozni nagyon veszélyes.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha már hagytad magad bevinni az erdőbe, élvezd a szokatlan helyzetet: a lombok között feltűnik ugyanis valaki, akit szintén szexuális vágyai vezérelnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyik barátnődnek munkája volna a számodra, hacsak nem tartozol azok közé, akiket nem szokott alkalmazni, mert munkaidőben állandóan az óramutatót lesik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnerednek vagy egyik rokonodnak lesz néhány izgalmas újságja vagy ajánlata számodra, de a szerelmi életedet lehetőleg ne a munkahelyeden intézd.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma fellázadsz, ha a családban bárki is ellenőrizni akar, jól keresel, de félő, hogy teljesen hamis képed van a családod vagy a párod anyagi helyzetéről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szabadságszereteted nagyobb hangsúlyt kap, találékony és ötletes vagy, így alkalmas a mai nap vállalkozásod reklámozására, de ne utánozd mások stílusát.

Bak (12. 22-01. 20.) Vannak ugyan irigyeid, akik könnyen átvághatnak, de anyagi hasznot az hoz, hogy úrrá leszel bizonytalanságodon, és tisztán látod, miben rejlik az erősséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rendkívüli dolgok részese lehetsz, s mivel a te kezedben futnak össze a szálak, állást és jól fizető megbízást keríthetsz jól működő kapcsolatrendszered révén.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem vívsz ugyan késhegyre menő vitákat a kedveseddel és a főnököddel, de érzed, hogy még jobban kell igyekezned, hogy együttműködj vele.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője