Ma fűt a becsvágy - Egymondatos horoszkóp - június 28. csütörtök

2018.június.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bakban lévő telihold felébreszti természetes becsvágyadat. Bár céltudatosságod és kitartásod felülmúlhatatlan, hiszen a Hold együttállásba kerül a Szaturnusszal, legyél nagyon elővigyázatos, ne becsüld túl a lehetőségeidet, ne akarj átgázolni másokon, mert könnyen megbánthatsz valakit. Tiszteld főnökeidet és a tekintélyszemélyeket, párkapcsolatodban pedig ne csodálkozz azon, hogy a vonzás és a taszítás igénye váltakozva érvényesül. Nő létedre ma szokatlanul zárkózott lehetsz, de szükséged van egy gyengéd partnerre, aki nem akar főfoglalkozású háziasszonyt faragni belőled.

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy tudsz a leginkább megküzdeni munkahelyi problémáiddal, ha otthon szeretetet, gondoskodás és segítőkészség vesz körül, hozzátartozóid törődnek az érzéseiddel.

Bika (04. 21-05. 20.) Vigyázz, mert a zsaruk ma azzal ütik agyon a felesleges idejüket, hogy közlekedési szabálysértőkre vadásznak, és ha peches napod van, pont téged fognak kiszúrni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ne nyúlj megtakarításaidhoz, ne költsd a pénzed felesleges vásárlásokra, tanácskozz szakemberekkel, csak ez védhet meg a kellemetlen meglepetésektől.

Rák (06. 22-07. 22.) Hitvesed elfogadása olyannak, amilyen, nem jelenti azt, hogy el kell tűrnöd mindenféle kellemetlen viselkedést, de adj neki még egy esélyt, és jobban bízz benne.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szörnyű munkakörülményeket és még szörnyűbb kollégákat kell elviselned, természetes reakció, hogy dúlsz-fúlsz, ráadásul a házimunkához sincs kedved.

Szűz (08. 24-09. 23.) Biztonság utáni vágyadat megérezve partnered minden tőle telhetőt megtesz, hogy megbízhatónak tűnjék, ám ha szakítottál vele, adj még egy esélyt magatoknak!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán lemondasz egy remek munkalehetőségről, mert hozzátartozóid a tudomásodra hozzák: jobban örülnének, ha inkább az otthoni teendőkkel foglalkoznál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha morgós hangulatban vagy, valószínűleg felvállalsz egy gépiesen is végezhető rutinmunkát, mivel azt reméled, hogy közben összeszedheted gondolataidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzügyi manőverbe akarsz kezdeni, előtte mindenképpen tájékozódj, és mielőtt igent mondanál egy ajánlatra, fontold meg, mi szól mellette és ellene.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma nem tudsz zöldágra vergődni sem a partnereddel, sem az üzletfeleddel, de ha tiszta eszközökkel nem kaphatod meg, amit akarsz, akkor hagyd veszni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amennyiben hitveseddel és kollégáiddal a legalapvetőbb dolgokban sem vagytok azonos véleményen, ha kell, habozás nélkül rendezd ezeket a különbségeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy azonos hullámhosszon vagy a pároddal és a barátaiddal, ráadásul a gyenge pontjaikat is felismered, mégse hagyd, hogy a gyámságuk alá vegyenek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője