Ma inkább a békességre törekedj a veszekedés helyett - Egymondatos horoszkóp - június 23. péntek

2017.június.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ebédidőben az Ikrek-Hold szembenállása a Nyilasban lévő Szaturnusszal arra figyelmeztet, hogy mennyire fontos tolerálni a nézetkülönbségeket közted és mások között. Fel kell hagynod azokkal a követelésekkel, amelyek határozottan előírják, hogy milyenek legyenek életed külső szereplői. Utazásra viszont alkalmatlan ez az időszak. Mások keresztülhúzhatják ugyan terveidet, de ez inkább balszerencse, mint tragédia. Szerencsére a Hold és az Uránusz jóindulatú rezgései segítenek rugalmasabb szemléletmódot kialakítanod a másság iránt, amely óhatatlanul felmerül társas kapcsolatainkban.

Bika (04. 21-05. 20.) Legyen szó üzletről, állásról vagy egy egyszerű válaszlevél megírásáról, mindig segít, ha megfontolod a dolgokat, és elegendő információt gyűjtesz a döntés előtt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha frusztrál partnered vagy üzletfeled elutasító magatartása, tegyél érdemi lépéseket, hogy orvosold a helyzetet, önsajnálat helyett pedig mozdulj ki otthonról.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkahelyeden ejtett csorbát könnyűszerrel kiköszörülöd, de ha a párkapcsolatodban érzed magad magányosnak, nem szabad tétováznod, abba kell hagynod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma rájöhetsz valamire, ami megingatja a hitedet barátodban vagy a párodban, viszont ha külföldre repülsz, kegyébe fogad a szerencse, s rátalálhatsz a Nagy Ő-re.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ebédidőben ne idegeskedj, ha meghiúsulnak a szándékaid, de az esti órákban elvállalhatsz egy posztot, ami nagyobb lehetőséget biztosítana a bevételnövelésre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lemondtál a tanulmányaidról, és a főnököd nem a szaktudásodat nézi, hanem a diplomádat hiányolja, magyarázd el neki, hogy komolyan értesz a szakmádhoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valami titkos munkán dolgozol, és meglehetősen bizalmas információkkal rendelkezel, akadályozd meg, hogy bárki is hozzájusson a feljegyzéseidhez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed attól fél, hogy túl komolyan veszed kapcsolatotokat, miközben ő csak egy könnyű kalandra vágyott: pikáns történet, ennél többet nem akar.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd nem engedi, hogy kivegyél egy szabadnapot, emiatt még a pároddal is összekülönbözhetsz, aki hiába int az iram csökkentésére, meg se hallod tanácsait.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Este már sajnálod, hogy olyan visszautasítóan viselkedtél kedveseddel vagy egyik barátoddal, különben a másik talán még jelentkezne is nálad.

Halak (02. 20-03. 20.) Igyekezz megőrizni koncentrációs készségedet, és elrejteni a főnököd iránti ellenérzéseidet, de az esti órákban lassíts, hogy ráhangolódhass partnered ritmusára.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a mensturációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a mensturációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője