Ma jó kedvű lehetsz, és ne akarj ennél többet - Egymondatos horoszkóp - április 22. vasárnap

2018.április.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Rák-Hold barátságos fényszöget zár be a Bika-Vénusszal, nagyon jó kedvedben vagy. Talán mégis kibírod, hogy a Holdat provokáló Plútó és Uránusz befolyására fittyet hányva, ne veszekedj, ne ébressz bűntudatot másokban. Ez a nap nem alkalmas arra, hogy fákat tépj ki tövestől, vagy a világot a feje tetejére állítsd, viszont szívesen elrejtőznél a világ elől egy vidéki panzióban, kettesben a pároddal. Próbálj ki új recepteket, most biztos lehetsz benne, hogy sikerül. A zsíros ételek viszont gyomorégést és felfúvódást okozhatnak. Este, amikor a Hold belép az Oroszlánba, visszatér aktivitásod.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma élvezd a vásárlást, de főnökeid és rokonaid előtt igyekezz leplezni heves vérmérsékletedet, ingerültségedet, amellyel az esti órákig az őrületbe kergetheted őket.

Bika (04. 21-05. 20.) Reggel ne hagyd zsarolni magadat, de hidd el, hogy a partnered számára te vagy a legcsodálatosabb lény a világon, hiszen miért is vágyna más nőkre, ha téged szeret?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párodtól nem kapod meg azt a figyelmet, amire vágysz, figyelj oda jobban az öltözködésedre, de pénz- és üzleti ügyekben ne vállalj felesleges kockázatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátaid nem győzik dicsérni szakácstudományodat, neked az a legfőbb elismerés, ha minden elfogy, de ez az utolsó nap, hogy a párod haverjait is kiszolgálod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kár lenne átduzzognod az egész napot egy kis házastársi vagy munkahelyi csetepaté miatt, s nem valószínű, hogy a ma este felajánlott munka kielégítene.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az aktív társasági élet vagy egy utazás új üzleti kapcsolatot vagy új szerelmet hozhat, de ne keveredj futó kalandba egyik kollégáddal, abban nem lenne köszönet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Anyagias, számító viselkedésed miatt nem mindenkiben keltesz rokonszenvet, de csak nem leszel olyan ostoba, hogy kihagysz egy pasit, aki tele van pénzzel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bár jól elboldogulsz az autóddal, azért tarthatsz tőle, hogy az autópályán történik valami, amiért egy parányi késedelmet szenvedhet délutáni találkád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kénytelen leszel túlórázni, de az üzlet az üzlet; kedvességed lenyűgözi kollégáidat, anyagi terved megvalósításához azonban családi támogatásra van szükséged.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha életed párja duzzog, mert többet foglalkozol a karrierépítéssel, mint vele, teljesen igaza van, de még semmi sem késő, kora délután bepótolhatod mulasztásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha csinosítgatod otthonodat, semmiféle kellemetlen meglepetés nem érhet, de a szakmádban nem tudsz érvényesülni, ha mindig csak a biztonságra törekszel.

Halak (02. 20-03. 20.) Rendszeresen lapozd át a Glamourt, figyeld a legújabb divattrendeket az öltözködésben, de gondolj arra, hogy következménye is lehet az együttlétnek kedveseddel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kos hódítani akar, az Ikrek közelebb kerül az egyik ismerőséhez - április 23.

Napi horoszkóp: A Kos hódítani akar, az Ikrek közelebb kerül az egyik ismerőséhez - április 23.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője