Ma ki akarsz törni az unalmas rutinból - Egymondatos horoszkóp - április 23. kedd

2019.április.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét első munkanapján, amikor a Bika jegyében lévő Nap együttállásba kerül az Uránusszal, anyagi biztonságod felborulhat, hajlamos lehetsz kitörni a taposómalomból, egyhangú életviteledből. Ma kiléphetsz a komfortzónádból, hiszen szokatlanul nyitott vagy a változások és az új ötletek iránt, de szokásoddá kell tenni, hogy higgadt maradj kopp-időszakokban, válság- és stresszhelyzetekben. Felpörgött állapotban mellőzd a kávéfogyasztást, igyekezz ellenőrzésed tartani a változások ütemét, nehogy áldozata legyél valamelyik stressz-betegségnek. A Nap és az Uránusz együttállása technikai, közlekedési balesetek, keringési rendellenességek okozója lehet, és erős lehet benned a késztetés, hogy kilépj egy unalmas kapcsolatból.

Kos (03. 21-04. 20.) Ami az anyagi ügyeidet és a bevételedet illeti, ma semmi nem úgy történik, ahogy elképzelted, de amennyire csak lehet, iktasd ki életedből a bizonytalanságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Jóllehet nehezen viseled a szakmai és családi változásokkal járó izgalmakat, ha előbbre akarsz jutni az életben, szakítanod kell a koloncként működő rutinnal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Akár autóba ülsz, akár repülnöd kell, készülj fel rá, hogy minden balul üt ki; ha a járgányod végelgyengülésben szenved, ma útközben fölmondhatja a szolgálatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nincs időd találkozni a barátaiddal és üzletfeleiddel, legalább hívd fel őket, ha pedig vállalkozói vagy közéleti ambícióid vannak, kamatoztasd kapcsolataidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyi bizonytalanság vagy egy irodai viszony stresszt okozhat, de ha nem tudsz változtatni helyzeteden, ügyelned kellene a pihenésre, a lazításra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Külföldi munkával, utazással összefüggő meglepő fordulat, s ha bármilyen céllal útra kelsz, a repülőgép késve indul, vagy a zónaváltás tünetei viselnek meg.

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha képtelen vagy elfogadni kedvesed költekezési szokásait vagy a hűtlenségét, ma pánikba eshetsz attól, hogy életetek nem mentes az anyagi problémáktól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mindennek, aminek a főnököddel vagy rokonaiddal való kapcsolatodban utasítás-, korlátozás- vagy fegyelemszínezete van, számodra stresszel ér föl.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Váratlan betegség vagy a munkádban bekövetkezett változás könnyen megcsappanthatja, esetleg teljesen felboríthatja az egyébként is labilis anyagi egyensúlyt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma elkaphat a gépszíj, egy kicsit az eszed is elmehet, de egy váratlan szerelmi kalandhoz vagy kockázatos üzleti vállalkozáshoz a csillagok áldásukat adják.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne költözz össze a pároddal - az együttélésből nem lesz házasság, ám ha képtelen vagy dönteni, valószínűleg elköltözöl, vagy kifelé lépdelsz a kapcsolatból.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha pénzről és munkáról van szó, kipróbálhatod az internetes állásvadászatot, beszerezheted a mindent tudó okostelefont, csak az autóvezetést mellőzd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Itt az újabb bizonyíték, hogy Károly király és Katalin hercegné kapcsolata különleges

Itt az újabb bizonyíték, hogy Károly király és Katalin hercegné kapcsolata különleges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője