Ma könnyen megkaphatod a kiszemelt pozíciót- Egymondatos horoszkóp- július 18. szerda

2018.július.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ma a Hold a Mérleg jegyében jár, a kapcsolatteremtés és a kötődés igénye a meghatározó. A nap első felében, amikor a Hold háromszöget alkot a Vízöntőben lévő Marssal, lehet, hogy a kedvesed nem tudja rászánni magát házasságra, te viszont képtelen vagy társ nélkül létezni. Ma jobban jársz, ha olyan pasit képzelsz el társnak, akinek esetleg egész mások a nézetei és egész más az érdeklődési köre is. Ha teljes szabadságot adsz a párodnak minden döntésében, könnyen elkerülhetsz minden konfrontációt. Mivel a siker feltétele az ápolt külső, nem kizárt, hogy új ruhákra van szükséged. Ne félj a változástól és a változtatástól!

Ma könnyen megkaphatod a kiszemelt pozíciót- Egymondatos horoszkóp- július 18. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valaha barátok voltatok a pároddal vagy valakivel, aki váratlanul felbukkan, talán ismét azok lehetnétek, szeretteid közelsége ugyanis serkentően hat rád.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden mindenki változásról beszél – a ma felajánlott megbízatás jó gyakorlatot jelentene számodra, mert egészen más, mint amit eddig csináltál.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Nyugodtan folytathatnád a tanulmányaidat külföldön, ne mondj le a diplomáról a partnered kedvéért, ma viszont kizárólag az érdekel, hogy együtt legyetek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne gorombáskodj üzletfeleiddel és nagy ívben kerüld azokat, akiket nem volna szabad megbántanod, de érzelmi kötődés nélkül ne menj bele egy testi kapcsolatba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Talán vonzónak találod párod különcségét, bohém életmódját, ám ha homlokegyenest ellentétesen vélekedik mindenről, a kategorikus elutasítás nem jó politika.

Szűz (08. 24-09. 23.) Néhány dolog megváltozik az életedben, és ha többet akarsz keresni, de nincs kedved nyugdíjas korodig egy irodában dolgozni, szerezz valami értelmes végzettséget.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párodnak nem lenne ellenére, ha felfrissíthetné szerelmi életeteket, és biztos, hogy volna is egy-két érdekes ötlete, de a gyereknek is szervezhetsz sportprogramot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valamit el akarsz intézni, de nem sikerült, vagy egyik rokonod élvezettel talál ki újabb szabályokat, amelyeken jókat veszekedtek, azért ne törj le – van ilyen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egyik haverod vagy útitársad rossz hírű szoknyahős, te pedig az egyetlen nő vagy a környéken, vajon nem kellene akkor egy kicsit jobban érdeklődnöd iránta?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha jelentkeztél egy jól jövedelmező állásra, ahol életed párja a főnök, akkor ma könnyen megegyezhettek – hivatalosan is megkaphatod a kiszemelt pozíciót.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Együttműködési készséged segít abban, hogy bizalmon alapuló kapcsolatot alakíts ki kollégáiddal, de munka után menj futni, hogy kiszabadulj otthonról.

Halak (02. 20-03. 20.) Kerüld a pénzügyi kalandokat, ne vadássz eltartóra, ám ha nehezen viseled, hogy egyedül kell a hálószobába menned, törd magad, hogy változtass a dolgon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője