Ma lehet, hogy hamis vádak ellen kell védekezned - Egymondatos horoszkóp: október 25. vasárnap

2020.október.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpióban lévő Nap és a hátráló Merkúr együttállása óva int attól, hogy hitelből költekezz. Nem érdemes pénzről, munkáról tárgyalni, az üzletkötést pedig ne téveszd össze a manipulációval. Mielőtt egyetlen vasat is kölcsönzöl, győződj meg arról, nincs-e arra lehetőséged, hogy a józan eszed segítségével boldogulj. Ha az egyik bank elutasítja a kölcsönigényedet, nem túl valószínű, hogy egy másik elfogadja. Ha nem értesz az adóügyekhez, ne tiltakozz, amikor a kedvesed vagy egyik rokonod a nyakadra küld egy adószakértőt. Lehet, hogy hamis vádak ellen kell védekezned, de ha te gyanúsítottál vagy vádoltál meg valakit alaptalanul, ne szégyellj bocsánatot kérni!

Ma lehet, hogy hamis vádak ellen kell védekezned - Egymondatos horoszkóp: október 25. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Beleveted magad az üzletkötésbe, ám ha egy pénzügyi tárgyalás során nem kapsz egyértelmű választ, törődj bele, hogy időbe telik, míg körvonalazódnak a dolgok.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha pénzről van szó, képtelen vagy elhinni, hogy a pasidnak vagy rokonodnak köze lehet sötét üzelmekhez, de anyagi biztonságod nem függhet a párodtól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy feladat elvégzéséről van szó, megeshet, hogy családod tagjaival vagy kollégáiddal nyersnek, sőt gorombának kell lenned, de ne adj ki bizalmas információkat.

Rák (06. 22-07. 22.) Szerelemben, pénzügyekben színt kell vallanod, ne gyanúsítgasd a párodat, és ne az anyagi előnyök legyenek a legfontosabb feltételei párkapcsolatodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Józan megfontolásra lesz szükséged, ha anyagi helyzeteden javítani akarsz, de mielőtt pénzt fektetnél be egy ingatlanba, kérd ki hozzáértő emberek tanácsát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Van néhány vitával zárult ügyed, melyeket ma lesz alkalmad elrendezni, de ne zavarjon, ha főnököd vagy rokonod rosszat fog mondani rólad, eddig is mondott eleget.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne akarj lépést tartani gazdag barátaiddal, és ha egy pénzügyi megállapodást kell aláírnod, próbáld meg elhalasztani a november 3-át követő időszakra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kegyetlen játszma folyik a hivatás és az üzleti élet terén, amelyben te is részt veszel: nem kíméled sem magadat, sem másokat, ha el akarsz érni valamit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne nyilváníts véleményt, ne higgy el mindent másoknak, s ha a gyanakvás ragályos, akkor a párodnak vagy főnöködnek sikerült téged is megfertőznie.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig magad voltál a megtestesült tartózkodás, most mindent bevetsz üzleti partnered vagy szponzorod elcsábítása érdekében, akinek nincs kifogása a dolog ellen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Keményebb hangot ütsz meg egy tárgyaláson, ám ha hitvesed révén kedvező állásajánlatot kapsz, várd ki a fejleményeket, hogy megalapozottan dönthess.

Halak (02. 20-03. 20.) Akár utazásról, akár új munkáról van szó, ne kötelezed el magad, mert szinte biztos, hogy úgyis közbejön valami - még nem érkezett el a végleges döntés ideje.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője